• Zeeroversland en glijbaan voor alle leeftijden
  • Piratenkooi t/m 12 jaar
  • Kleuterkade van 0 tot 6 jaar

Binnenspeeltuin Zeeroversland

Corona informatie: Voor binnenspeeltuin Zeeroversland vragen wij in verband met het coronavirus vooraf te reserveren. Dit is verplicht. Verder gelden er de volgende spelregels:

  • Zeeroversland is vol als alle plekken gereserveerd zijn. Wij laten dan geen nieuwe gasten meer toe.
  • De Piratenkooi is alleen toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar.
  • Volwassenen mogen alleen mee in de Kleuterkade om vanuit de bankjes aan de zijkant mee te kijken. Het aanraken van speeltoestellen of het betreden van de ballenbak is niet toegestaan.
  • Volwassenen houden 1,5 meter afstand en nemen plaats aan een tafel.

Raadpleeg de corona maatregelen voor meer informatie.

Over de binnenspeeltuin

Zeeroversland is een gigantische binnenspeeltuin met vele speelelementen voor kinderen. Laat je onderdompelen in een piratenwereld en ga samen met je vrienden op avontuur.

Klim en klauter als een echte piraat

Zeeroversland zit vol speelelementen. Denk aan mega glijbanen, wiebelbruggen, evenwichtsbalken, klimelementen, touwbruggen, springkussens, een ballenbak, bouwblokken, obstakels en nog veel meer!

Speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar

Voor de kleinere kinderen tot 6 jaar is er een speciale kleuterkade. Hier kun je samen met je kind heerlijk spelen in de verschillende toestellen. Bind een piratendoek om en ga samen op ontdekkingstocht!

Voor kinderen t/m 1,50 meter

Voor de oudere kinderen is er de Piratenkooi. Deze mega speelstructuur is gemaakt voor ontdekkingstochten. Zet je ooglap op en ontdek alle glijbanen, springkussens, touwbruggen, klimelementen, evenwichtsbalken en andere obstakels! Laat je creativiteit los in het pakhuis. Hier kun je samen met je vrienden de bouwblokken omtoveren in piratenschepen of kastelen. De Piratenkooi is toegankelijk voor kinderen met een lengte t/m 1,50 meter.

Zitplekken voor de ouders en of begeleiders

Als ouder, grootouder of begeleider kun je heerlijk relaxen op het gezellige terras van de binnenspeeltuin. Geniet van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin (je mag natuurlijk ook zelf meespelen). Ons uitgebreide horeca aanbod bestaat onder andere uit verse broodjes, tosti’s, frietjes en snacks, warme dranken, zoete lekkernijen en nog veel meer. Er zijn ook verschillende menu’s verkrijgbaar. Voor kinderen is er de kidsbox en willen ze een souvenir mee naar huis nemen, dan is de BillyBird ijsbeker of Slush puppy ideaal!