Binnenspeeltuin Zeeroversland

Binnenspeeltuin Zeeroversland

Zeeroversland is een gigantische binnenspeeltuin met vele speelelementen voor kinderen. Laat je onderdompelen in een piratenwereld en ga samen met je vrienden op avontuur.

Attracties

Zeeroversland zit vol speelelementen. Denk aan mega glijbanen, wiebelbruggen, evenwichtsbalken, klimelementen, touwbruggen, springkussens, een ballenbak, bouwblokken, obstakels en nog veel meer!

Kinderen t/m 6 jaar

Voor de kleinere kinderen tot 6 jaar is er een speciale kleuterkade. Hier kun je samen met je kind heerlijk spelen in de verschillende toestellen. Bind een piratendoek om en ga samen op ontdekkingstocht!

Kinderen t/m 1,50 meter

Voor de oudere kinderen is er de Piratenkooi. Deze mega speelstructuur is gemaakt voor ontdekkingstochten. Zet je ooglap op en ontdek alle glijbanen, springkussens, touwbruggen, klimelementen, evenwichtsbalken en andere obstakels! Laat je creativiteit los in het pakhuis. Hier kun je samen met je vrienden de bouwblokken omtoveren in piratenschepen of kastelen. De Piratenkooi is toegankelijk voor kinderen met een lengte t/m 1,50 meter.

Terrassen

Als ouder, grootouder of begeleider kun je heerlijk zitten op het gezellige terras van de binnenspeeltuin. Geniet van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin (je mag natuurlijk ook zelf meespelen). Ons uitgebreide horeca aanbod bestaat onder andere uit verse broodjes, tosti’s, warme dranken, zoete lekkernijen en nog veel meer. Er zijn ook verschillende menu’s verkrijgbaar.
  • Speeltoestellen toegankelijk tot 1,50 meter
  • Diverse horeca mogelijkheden aanwezig