• Coronatoegangsbewijs v.a. 13 jaar
  • Zeeroversland en glijbaan voor alle leeftijden
  • Piratenkooi t/m 12 jaar
  • Kleuterkade van 0 tot 6 jaar

Binnenspeeltuin Zeeroversland

Alleen om Zeeroversland te bezoeken heeft iedereen vanaf 25 september vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs nodig aangezien deze locatie een horecafunctie heeft. Lees op rijksoverheid.nl/coronatoegangsbewijs hoe dit in zijn werk gaat. Er zal een controle plaatsvinden bij de ingang van Zeeroversland. Hier kun je het coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code (via de coronacheck app of uitgeprint) tonen om toegang te krijgen. Lees alle aangepaste corona maatregelen hier.

De rest van ons park is toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs zoals de buitenspeeltuin, afhaalhoreca, toiletten en De Ballenfabriek.

Zeeroversland is een gigantische binnenspeeltuin met vele speelelementen voor kinderen. Denk aan mega glijbanen, wiebelbruggen, evenwichtsbalken, klimelementen, touwbruggen, springkussens, een ballenbak, bouwblokken, obstakels en nog veel meer! Laat je onderdompelen in een piratenwereld en ga samen met je vrienden op avontuur.

Speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar

Voor de kleinere kinderen tot 6 jaar is er een speciale kleuterkade. Hier kun je samen met je kind heerlijk spelen in de verschillende toestellen. Bind een piratendoek om en ga samen op ontdekkingstocht!

Voor kinderen t/m 1,50 meter

Voor de oudere kinderen is er de Piratenkooi. Deze mega speelstructuur is gemaakt voor ontdekkingstochten. Zet je ooglap op en ontdek alle glijbanen, springkussens, touwbruggen, klimelementen, evenwichtsbalken en andere obstakels! Laat je creativiteit los in het pakhuis. Hier kun je samen met je vrienden de bouwblokken omtoveren in piratenschepen of kastelen. De Piratenkooi is toegankelijk voor kinderen met een lengte t/m 1,50 meter.

Zitplekken voor de ouders en of begeleiders

Als ouder, grootouder of begeleider kun je heerlijk relaxen op het gezellige terras van de binnenspeeltuin. Geniet van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin (je mag natuurlijk ook zelf meespelen). Ons uitgebreide horeca aanbod in Zeeroversland bestaat onder andere uit verse broodjes, tosti’s, frietjes en snacks, warme dranken, zoete lekkernijen en nog veel meer. Er zijn verschillende menu’s verkrijgbaar, zoals een kidsbox voor kinderen. Willen ze een souvenir mee naar huis nemen, dan is de BillyBird ijsbeker of Slush puppy beker ideaal!

Binnenspeeltuin, de Ballenfabriek

Bekijk ook onze binnenspeeltuin De Ballenfabriek.
Copy link
Powered by Social Snap