• Zeeroversland en glijbaan voor alle leeftijden
  • Piratenkooi t/m 12 jaar
  • Kleuterkade van 0 tot 6 jaar

Binnenspeeltuinen

Corona informatie: Apart reserveren voor Zeeroversland is niet mogelijk. We laten mensen toe, tot alle plekken bezet zijn. Tussen 13.30 uur en 14.00 uur wordt alles gereinigd en is Zeeroversland gesloten.
  • De Piratenkooi is bovendien alleen toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar.
  • Volwassenen mogen alleen mee in de Kleuterkade om vanuit de bankjes aan de zijkant mee te kijken. Het aanraken van speeltoestellen of het betreden van de ballenbak is echter niet toegestaan.
  • Volwassenen houden 1,5 meter afstand en nemen plaats aan een tafel.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht. 
Raadpleeg de corona maatregelen voor meer informatie.   In het park hebben we twee grote binnenspeeltuinen. We lichten ze allebei even toe.

Over de binnenspeeltuin, Zeeroversland

Zeeroversland is een gigantische binnenspeeltuin met vele speelelementen voor kinderen. Laat je onderdompelen in een piratenwereld en ga samen met je vrienden op avontuur.

Klim en klauter als een echte piraat

De binnenspeeltuin Zeeroversland zit bovendien vol speelelementen. Denk aan mega glijbanen, wiebelbruggen, evenwichtsbalken, klimelementen, touwbruggen, springkussens, een ballenbak, bouwblokken, obstakels en nog veel meer!

Speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar

Voor de kleinere kinderen tot 6 jaar is er een speciale kleuterkade. Hier kun je samen met je kind heerlijk spelen in de verschillende toestellen. Bind een piratendoek om en ga samen op ontdekkingstocht!

Voor kinderen t/m 1,50 meter

Voor de oudere kinderen is er de Piratenkooi. Deze mega speelstructuur is gemaakt voor ontdekkingstochten. Zet je ooglap op en ontdek alle glijbanen, springkussens, touwbruggen, klimelementen, evenwichtsbalken en andere obstakels! Laat je creativiteit los in het pakhuis. Hier kun je samen met je vrienden de bouwblokken omtoveren in piratenschepen of kastelen. De Piratenkooi is toegankelijk voor kinderen met een lengte t/m 1,50 meter.

Zitplekken voor de ouders en of begeleiders

Als ouder, grootouder of begeleider kun je heerlijk relaxen op het gezellige terras van de binnenspeeltuin. Geniet van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin (je mag natuurlijk ook zelf meespelen). Ons uitgebreide horeca aanbod in Zeeroversland, bestaat onder andere uit verse broodjes, tosti’s, frietjes en snacks, warme dranken, zoete lekkernijen en nog veel meer. Er zijn ook verschillende menu’s verkrijgbaar. Voor kinderen is er de kidsbox en willen ze een souvenir mee naar huis nemen, dan is de BillyBird ijsbeker of Slush puppy ideaal!

Binnenspeeltuin, de Ballenfabriek

Naast de binnenspeeltuin Zeeroversland, beschikt BillyBird Park Hemelrijk bovendien over binnenspeeltuin de Ballenfabriek. Een fabriek waar ballen worden gemaakt. Speel in de grote ballenbak en zet alle ballen in beweging door ze in de buizen te doen en de ballen door het tandwiel te laten rollen. Kom jij een van onze binnenspeeltuinen bezoeken?
Copy link
Powered by Social Snap