• Vanaf 110 cm onder begeleiding
  • Vanaf 140 cm jaar zonder begeleiding
  • Bij slechte weersomstandigheden gesloten.

De SaltoSwing, de 360 graden schommel

Durf jij de SaltoSwing te trotseren?

Ben jij niet bang voor een beetje hoogte en houd je wel van een mooi uitzicht? Klaar voor sensatie en een indrukwekkende beleving? In het voorjaar van 2021 opent BillyBird Park Hemelrijk een nieuw speeltoestel in speelgebied Ruig, namelijk de SaltoSwing! Deze overslagschommel zal voor veel 40-plussers een bekend speeltoestel of bekende attractie zijn. Vroeger stond er vaak zo’n soortgelijke attractie op de kermis of in speeltuinen. Waarschijnlijk hebben veel ouders hier nog mooie herinneringen aan. Dat is de drijfveer geweest voor AmusementProf, de maker van het speeltoestel, om dit speeltoestel opnieuw te ontwikkelen maar dan met de huidige normen.

360 graden rond

Aan de schommel hangen twee bakken. Elke bak heeft plek voor twee personen. De SaltoSwing is toegankelijk voor zowel kinderen als volwassenen. Uiteindelijk is het mogelijk 360 graden rond te schommelen en te slingeren tot wel 9,5 meter hoogte. Als je 180 graden geschommeld hebt, heb je fantastisch uitzicht over heel het park en de zwemplas. Geen zorgen! De stoel waar je in zit, draait mee waardoor je nooit over de kop gaat. Ook kun je zelf bepalen hoe hoog je wilt schommelen. Je moet je eigen kracht inzetten om de schommel in beweging te krijgen. Durf jij hem te trotseren? Wie neem jij mee in de SaltoSwing? Je beste vriend, papa of oma?

Zin in iets lekkers gekregen?

Na afloop niet groen aangelopen en zin in iets lekkers? Haal de overheerlijke nachos bij het horecapunt in Ruig. Die kun je zeker niet weerstaan! Kies uit nacho’s met of zonder vlees, wel of geen saus en of je chili of normale nacho chips wilt. Naast nacho’s kun je bij Ruig ook terecht voor een dorstlessend blikje drinken, een kopje koffie of thee, een lekker verfrissend ijsje of een zakje chips of snoep.
Copy link
Powered by Social Snap