• Toegang t/m 12 jaar

Speelcircus

Word een echte circusartiest  in het Speelcircus

Hangt jouw zoon of dochter thuis ook altijd de clown uit? Dan is deze attractie echt iets voor hem of haar. Je vindt het Speelcircus in Kinderland. Het speelcircus is geopend tijdens de openingstijden van Kinderland. Kijk voor de precieze openingstijden hiervan op het klokkenbord bij de ingang van het park.

Circusattracties

Hier kunnen ze de circuspiste in rennen en talloze obstakels overwinnen. Loop over wiebelbruggen, touwladders, hoge stelten, bewegende vloeren en evenwichtsbalken. Probeer overeind te blijven in het rad en slinger heen en weer in de ringen die ernaast staan. Heb je de top bereikt? Glij dan met de glijbaan razendsnel naar beneden. Als ouder kun je lekker genieten van het zonnetje op een bankje aan de rand van het speelcircus. Zo kun je ook meteen een oogje in het zeil houden terwijl de kinderen aan het spelen zijn.

Klimvulkaan in het Speelcircus

Daag ze uit en laat ze naar de top klimmen van de uitdagende klimvulkaan. Eenmaal boven verdienen ze een beloning en kunnen ze naar beneden glijden. Glij zo vaak naar beneden als je wilt. Aan het eind van de dag kennen ze alle circuskunsten. Gaat jouw zoon of dochter naar huis als een echte circusartiest?

Enthousiast geworden over het Speelcircus? Bestel dan je tickets snel online!

Copy link
Powered by Social Snap