• Toegang vanaf 97,5 cm.
  • Bij slechte weersomstandigheden gesloten

Bootjesglijbaan Splash

Splash: Spetterende bootjesglijbaan

Stap in een bootje van de Splash en glij met ongekende snelheid vanaf 15 meter naar beneden! Bootjesglijbaan Splash is een spetterende ervaring! In deze attractie word je niet nat. Je hebt toegang vanaf 97,5 centimeter, onder beleiding. Vanaf 125 centimeter mogen de kinderen alleen in de Splash. Raas samen naar beneden vanaf deze 15 meter hoge glijbaan! Er zijn maximaal twee personen per bootje toegestaan. Met wie maak jij een ritje in deze attractie?

Kijk je liever toe hoe de kinderen naar beneden razen? Neem dan plaats op het overdekte terras in Ruig, of kijk vanaf het platform toe.

Je bereikt de Splash via het platform in Ruig, of door de bult omhoog te lopen. Houd een wedstrijdje met elkaar wie het eerst beneden is. Bij slechte weersomstandigheden is deze attractie gesloten. Kijk voor de weersvoorspellingen op www.weeronline.nl.Om bij te komen van deze snelle rit, kun je bij het verkooppunt in Ruig wat te drinken of te snoepen halen. We bieden een lekker koud blikje fris aan, of een warm kopje koffie of thee. Om de honger te stillen kun je gaan voor een portie nacho’s of voor een lekker tussendoortje.

Wil je graag tickets voor het park kopen? Dit kan online via onze ticketpagina.

Copy link
Powered by Social Snap