• Voor alle leeftijden
  • Toezicht op het water van mei t/m september
  • Strandbed huren voor 5,- per dag

Strandbad

Op zoek naar een dagje strand, maar woon je te ver weg van de zee? Dan kom je naar BillyBird Park Hemelrijk. Het park heeft een strand met kristalhelder zwemwater, waar kinderen en ouders heerlijk kunnen zwemmen, relaxen en spelen. Door de verschillende drijflijnen in het water is het veilig en verantwoord en kunnen ouders zorgeloos genieten op het strand, terwijl ze een boek lezen of door een tijdschrift bladeren. Bovendien houden onze toezichthouders een oogje in het zeil. 

Veilig naar het strand met kleinere kinderen 

Voor de kleintjes is er een speciaal afgezet kinderbad met een maximale diepte van 1,50 meter. Hier kunnen ze veilig van de kinderglijbaan af glijden. Terwijl de kleinere kinderen zich vermaken in het strandbad, kunnen ouders rustig genieten en tot rust komen op de groene grasmat. Bovendien zijn er ook genoeg koele schaduwplekken, waardoor een parasol overbodig wordt.

Meer dan een dagje strand, attracties in en aan het water

Op het water drijft ook het duikeiland, waar je je stoere trucs kunt tonen of gewoon lekker vanaf kunt duiken! Dus neem je duikbril en je opblaaskrokodil mee en kom lekker spetteren in onze BillyBird ‘zee’! Verder kun je heerlijk genieten en ontspannen op de waterfietsen. Naast en op het strand is voldoende gelegenheid om er even bij te gaan zitten of liggen.  Door de beregeningsinstallatie is het gras het hele jaar door groen! Ook hebben we een Beach Bar toegevoegd aan ons strandbad met een compleet nieuw horeca aanbod. Hier kan je voor 5,- per dag een strandbedje huren om optimaal te kunnen genieten van zon & service! 

Extra informatie

Het strandbad is al 33 jaar blauwalgvrij. Kijk voor de actuele waterkwaliteit op www.zwemwater.nl.

Meer attracties

Wil jij ook de andere attracties ontdekken, ga dan naar onze attractiepagina en bereid je bezoek voor.    
Copy link
Powered by Social Snap