Theater

Het theater: Spanning tot de laatste minuut!

Geniet van het interactieve theater en waan je in een wereld van fantasie. Er worden regelmatig nieuwe voorstellingen gespeeld, zodat je je telkens kunt laten verrassen.

Poppentheatervoorstelling: “Het bange spookje”

“Het bange spookje” Wie kijkt er wel eens onder zijn bed of er spoken zitten.. of draken? Prinses Annabel niet. Zij is heel stoer en eigenlijk nergens bang voor. Op een avond krijgt ze bezoek van een spookje dat haar hulp nodig heeft. Maar het spookje is niet de enige.. Kom kijken, want misschien kan de prinses jou hulp zelf wel gebruiken!

Kom jij kijken naar de poppentheatervoorstelling van “Het bange spookje”? Je kunt deze voorstelling gratis bezoeken en de voorstelling duurt ongeveer 25 minuten. De ingang is via Zeeroversland. De voorstelling is iedere woensdag en vrijdag om 15.00 uur te bezoeken. Ook iedere zondagochtend is de voorstelling om 10.45 uur en 11.45 uur te zien. 

Kaartjes voor de voorstelling zijn af te halen bij het horecapunt in Zeeroversland.

Alleen om Zeeroversland te bezoeken heeft iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs en een reservering nodig aangezien deze locatie een horecafunctie heeft. Lees op rijksoverheid.nl/coronatoegangsbewijs hoe dit in zijn werk gaat. Er zal een controle plaatsvinden bij de ingang van Zeeroversland. Hier kun je het coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code (via de coronacheck app of uitgeprint) tonen om toegang te krijgen. Lees alle aangepaste corona maatregelen hier.

De rest van ons park is toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs en reservering zoals de buitenspeeltuin, afhaalhoreca, toiletten en De Ballenfabriek.

  • Coronatoegangsbewijs v.a. 13 jaar
  • Voor alle leeftijden
  • Iedere woensdag en vrijdag om 15.00 uur en iedere zondagochtend om 10.45 uur en 11.45 uur
Copy link
Powered by Social Snap