Theater

Corona-update

In verband met het coronavirus zijn er minder plekken voor volwassenen dan normaal. Bij de entree van het park krijg je een kaartje aangeboden om als volwassenen met je kind(eren) gratis een voorstelling bij te wonen. Er mogen maximaal 20 volwassenen per voorstelling aanwezig zijn in het poppentheater.

Het theater: Spanning tot de laatste minuut!

Geniet van het interactieve theater en waan je in een wereld van poppen. Iedere woensdag- en vrijdagmiddag om 15.00 uur en op zondagochtend om 11.00 en 12.00 uur word er een spannende theatervoorstelling gegeven. Periodiek worden er nieuwe voorstellingen getoond, zodat je je ook telkens kunt laten verrassen.

Het huidige verhaal: Een wiebeltand

De winter staat voor de deur en daarom krijgen de dieren in het bos wat lekkers om ze te helpen. Maar voor Draal de Draak is het geen pretje, hij heeft last van zijn tand, die wiebelt en doet zeer! Iedereen wil hem graag helpen, maar wil Draal die hulp wel? Kom kijken naar de voorstelling en wie weet kun je zelf nog een pootje uitsteken…

Het verhaal over de wiebeltand wordt gespeeld van 9 tot en met 16 december. Kom naar de voorstelling kijken en beleef spanning tot de laatste minuut.

Vanaf 18 december wordt het winterverhaal gespeeld. Meer informatie hierover volgt nog.

  • Voor alle leeftijden
  • Max. 20 volwassenen per voorstelling
  • Iedere woensdag en vrijdag om 15.00 uur
  • Iedere zondag om 11.00 en 12.00 uur
Copy link
Powered by Social Snap