Theater

Het theater: Spanning tot de laatste minuut!

Geniet van het interactieve theater en waan je in een wereld van fantasie. Er worden regelmatig nieuwe voorstellingen gespeeld, zodat je je telkens kunt laten verrassen.

Poppentheatervoorstelling: “Het kleine kerstboompje”

“Het kleine kerstboompje” Op de kerstmarkt zijn bijna alle bomen verkocht. Behalve.. een heel klein boompje, zó klein dat niemand het wil hebben. De kerstboomverkoper zet het boompje uiteindelijk maar bij het vuilnis neer. Dat is het begin van een avontuurlijke reis voor het boompje. Zal het een plekje vinden en mogen schitteren net als alle andere kerstbomen?

Kom jij kijken naar de poppentheater show van “Het kleine kerstboompje”?!. Je kunt deze voorstelling gratis bezoeken en de voorstelling duurt ongeveer 25 minuten. De ingang is via Zeeroversland. Vanaf zondag 17 november is deze voorstelling naast iedere woensdag en vrijdag om 15.00 uur ook iedere zondagochtend te zien om 10.45 uur en 11.45 uur. 

Alleen om Zeeroversland te bezoeken heeft iedereen vanaf 25 september vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs nodig aangezien deze locatie een horecafunctie heeft. Lees op rijksoverheid.nl/coronatoegangsbewijs hoe dit in zijn werk gaat. Er zal een controle plaatsvinden bij de ingang van Zeeroversland. Hier kun je het coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code (via de coronacheck app of uitgeprint) tonen om toegang te krijgen. Lees alle aangepaste corona maatregelen hier.

De rest van ons park is toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs zoals de buitenspeeltuin, afhaalhoreca, toiletten en De Ballenfabriek.

  • Coronatoegangsbewijs v.a. 13 jaar
  • Voor alle leeftijden
  • Iedere woensdag en vrijdag om 15.00 uur en iedere zondagochtend om 10.45 uur en 11.45 uur
Copy link
Powered by Social Snap