• Coronatoegangsbewijs v.a. 13 jaar
  • Voor alle leeftijden
  • Iedere woensdag en vrijdag om 15.00 uur

Theater

Het theater: Spanning tot de laatste minuut!

Geniet van het interactieve theater en waan je in een wereld van fantasie. Er worden regelmatig nieuwe voorstellingen gespeeld, zodat je je telkens kunt laten verrassen.

Poppentheatervoorstelling: “Ai ai Kapitein”

De piraten Kaatje en Aadje zijn beste maatjes, ze doen alles samen! Maar Kaatje mag niet meer meevaren op het schip van Kapitein Scheurbuik.. Ze klimt stiekem toch aan boord en verstopt zich want ze weet namelijk dat de Kapitein naar schateiland gaat en een geheime schatkaart heeft. De Kapitein wil altijd de hele schat voor zichzelf houden, maar dat loopt deze keer heel anders..

Kom jij kijken naar de poppentheater show van “Ai ai Kapitein”?!. Je kunt deze voorstelling gratis bezoeken en de voorstelling duurt ongeveer 25 minuten. De ingang is via Zeeroversland.

Alleen om Zeeroversland te bezoeken heeft iedereen vanaf 25 september vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs nodig aangezien deze locatie een horecafunctie heeft. Lees op rijksoverheid.nl/coronatoegangsbewijs hoe dit in zijn werk gaat. Er zal een controle plaatsvinden bij de ingang van Zeeroversland. Hier kun je het coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code (via de coronacheck app of uitgeprint) tonen om toegang te krijgen. Lees alle aangepaste corona maatregelen hier.

De rest van ons park is toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs zoals de buitenspeeltuin, afhaalhoreca, toiletten en De Ballenfabriek.

Copy link
Powered by Social Snap