Voetbalveld

Kom een balletje trappen op het voetbalveld bij BillyBird Park Hemelrijk

Naast onze grote binnenspeeltuin Zeeroversland ligt het voetbalveld. Dit ligt midden in het park aan de boulevard. Op het veld staan twee grote goals en twee mobiele goals, waar kinderen samen een balletje kunnen trappen. Achter op het veld staat een enorm bord waarbij het doel is om de bal door het gat te schieten. Probeer zoveel mogelijk punten te scoren. Scoor jij meer punten dan je tegenstanders? Maak teams en speel een partijtje tegen elkaar, of daag iemand uit om een op een een partijtje te voetballen. Het kan zijn dat er meerdere personen tegelijk op het voetbalveld in het park aan het voetballen zijn. Speel dan ook met zijn allen ‘Happy Together’!

Een voetbal lenen voor het voetbalveld

Om te voetballen op het voetbalveld, dien je je eigen voetbal mee te nemen. Ben je per ongeluk toch een bal vergeten? Dan kan je altijd bij de receptie vragen of er een bal geleend kan worden. Let op: op de receptie liggen niet altijd ballen. Het voetbalveld is geopend tijdens de openingstijden van het park. In de zomervakantie regio zuid is dit van 10:00 tot 21:00 uur. De periode daarbuiten is dit van 10:00 tot 18:00 uur.

Voetbalveld prima voor familiedag, school- of groepsuitje

Ook leuk om op jouw familiedag een potje te voetballen in het park tegen je broertje, nichtje, papa, mama of je opa. Of misschien wel tegen jouw juf of meester! Met iedere leeftijd kun je hier terecht. Misschien een wedstrijdje kinderen tegen ouders op het voetbalveld? Zien we jou binnenkort? Wil je weten of het wel goed weer is om te voetballen? Check het weer online op www.weeronline.nl Wil jij graag een potje voetballen op BillyBird Park Hemelrijk? Koop dan snel je tickets online.  
  • Voor alle leeftijden
  • Neem je eigen voetbal mee
Copy link
Powered by Social Snap