Laquana

Waterattractie Laquana

Waterattractie Laquana is een waterspeelbaan. Het is een ondiepe vijver met hierin vele gekleurde peddelbootjes. Ideaal als attractie voor de kleinere kinderen. Ze worden op een eenvoudige manier uitgedaagd om hier zelf te bewegen. Door het rad aan de zijkant van de peddelbootjes rond te duwen, komen ze vooruit in deze waterattractie. Ze bepalen dus zelf hoe snel ze vooruit gaan. Heel eenvoudig en ze zijn ook nog sportief bezig. Maak een rondvaart over het water of dobber lekker wat rond in de vijver met de kleine bootjes. Als ouder kun je zorgeloos genieten aan de kant, terwijl je zoon of dochter zich vermaakt op het water. Heerlijk toch! 

Spetterend waterplezier!

Is jouw zoon of dochter een echte snelheidsduivel, dan kun je hem of haar laten racen tegen de andere kinderen. Wie legt het snelst een rondje af op deze waterracebaan?  Spetter plezier is gegarandeerd! Als het zonnetje dan ook nog schijnt, is het ook nog heerlijk verkoelend voor je zoon of dochter. Opdrogen, dat kan vervolgens op de groene grasmat aan de kant. Is hij of zij al klaar voor de volgende ronde? Er zijn genoeg bootjes voor iedereen en je mag zoveel rondjes als je wil maken. Deze attractie heeft namelijk geen specifieke tijd. Je kunt zolang als je wilt genieten van waterattractie Laquana, maar het is natuurlijk wel zo leuk als iedereen deze waterspeelbaan kan uitproberen. 

Liever geen waterattractie?

Ben jij toch op zoek naar een andere attractie of word je liever niet nat op een wat minder zonnige dag, kijk dan eens op onze attractiepagina, want ons park heeft nog veel meer te bieden. Ook als het buiten minder weer is, kun je komen werken in de Ballenfabriek of komen klimmen, klauteren en glijden in Zeeroversland. BillyBird Park Hemelrijk heeft voor ieder wat wils! 
  • Toegang tot 10 jaar
Copy link
Powered by Social Snap