• Tot 12 jaar met begeleiding
  • Je betaalt 5,- borg

Waterfietsen

Vaar een rondje op de waterfietsen

Loop over de steiger richting de waterfietsen en huur samen met vriendjes en vriendinnetjes een waterfiets en vaar een rondje op het water. Ook ouders met kinderen kunnen een waterfiets huren en een half uur genieten van een prachtig uitzicht vanaf het water. Fiets naar de overkant, of langs de bosrijke omgeving van BillyBird Park Hemelrijk. Durf jij vanaf de waterfiets in het water te springen? Let wel op: er moet altijd een persoon op de waterfiets blijven zitten.

Waterfietsen, een levendig gezicht

De waterfietsen geven net dat beetje extra aan het park. Erg leuk om Hemelrijk een keer vanuit een andere kant te bekijken. Op je familiedag gaan waterfietsen? Super leuk! Blijf je liever aan de kant? Geniet dan van een pilsje op het terras en bekijk je familie vanuit de het park.

Extra informatie

Je betaalt € 5 borg voor een ritje van 30 minuten. De borg kan alleen contant betaald worden. Bij de waterfietsen is er geen mogelijkheid om te pinnen of met de Friendscard te betalen. Heb je geen contant geld bij? Dan kan je de borg op de receptie pinnen. Personen zonder zwemdiploma A en B en jonger dan 12 jaar dienen begeleid te worden door iemand van 18 jaar of ouder en dienen een zwemvest te dragen. Bij schoolreisjes dient er minimaal één begeleider per boot te zijn. Wil je graag gebruik maken van de waterfietsen? Boek dan snel je tickets online! De waterfietsen zijn bij slecht weer gesloten. Kijk voor de precieze openingstijden van deze attractie op het klokkenbord bij de ingang van het park. De regels van de waterfietsen krijg je bij de attractie zelf nog een keer uitgelegd. Zien we jullie binnenkort?
Copy link
Powered by Social Snap