BillyBird geeft update corona maatregelen

Laatst geupdate op 22-04-2020

BillyBird Park Hemelrijk blijft op dit moment gesloten vanwege het coronavirus. Vanuit BillyBird houden wij de ontwikkelingen goed in de gaten. Wij volgen de officiële richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio. Mocht het park gedeeltelijk of helemaal weer open kunnen, dan communiceren wij dit via deze website en Facebookpagina.

Aangepaste opening verwacht

Als we weer open mogen gaan, dan zal dit gefaseerd gebeuren en gelden er meerdere, bijzondere maatregelen. We moeten ons allemaal aanpassen aan de 1,5 meter-samenleving en willen iedereen een leuke, veilige dag kunnen bezorgen. Waarschijnlijk krijgen wij eerst toestemming om het strandbad, de buitenspeeltuin en de horeca-uitgiften naar buiten te openen. Zeeroversland, de Ballenfabriek, de Splash, de Achtbaan en de horeca binnen blijven in ieder geval voorlopig gesloten.

Traktatie voor leden

Als organisatie zijn wij heel blij met de steun van onze leden in deze bijzondere tijd. Daarom trakteren wij alle leden, zodra we weer open mogen gedurende twee weken bij ieder bezoek aan ons park, op een kopje koffie, thee of ranja voor de kinderen. Je krijgt hiervoor bij de entree een consumptiebon mee. Helaas kunnen wij in deze bijzondere tijden geen andere vorm van compensatie aanbieden voor onze leden.Ben je het niet eens met deze traktatie, dan kun je de lidmaatschapskosten nog tot en met woensdag 22 april storneren door contact op te nemen met je bank. Als je de lidmaatschapskosten storneert, wordt het abonnement automatisch stopgezet en vervalt je vaste ledenkorting.

Voor nu wensen we iedereen heel veel sterkte in deze bijzondere tijd. We hopen dat we komende zomer weer allemaal Happy Together kunnen zijn in ons park.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op middels het contactformulier dat uitkomt bij onze receptie.

Vul het contactformulier nu in

Copy link
Powered by Social Snap