Alle entreeprijzen van Hemelrijk op een rij

Bij BillyBird Park Hemelrijk bieden we jaar rond vermaak voor alle leeftijden bij ieder weertype. Kom gezellig samen met familie of vrienden naar ons recreatiepark midden in de natuur. Op een warme dag geniet je van het kristalheldere strandbad en is het wat minder zonnig, dan zoek je de gezelligheid op in binnenspeeltuin Zeeroversland of buitenspeeltuin Kinderland. Koop je tickets online of aan de dagkassa, word lid van BillyBird en geniet van de vele lidmaatschapsvoordelen. Je kunt ons park ook bezoeken tijdens je familiedag, groepsuitje, schoolreisje, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Koop je entreeticket voor een dag naar keuze

De entreeprijzen variƫren afhankelijk van de tijd in het jaar en welke attracties geopend zijn. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Betaal eenvoudig en snel online.

Tickets bestellen

Word lid en bezoek het park vaker met voordeel

De prijs van een lidmaatschap is afhankelijk van het aantal personen. Verkrijgbaar vanaf 21 euro. Met een lidmaaschap dat je nu afsluit heb je onbeperkt toegang tot BillyBird Park Hemelrijk, Drakenrijk en Openluchtzwembad Het Run. Een lidmaatschap is na twee bezoeken vaak al voordeliger.

Word lid

Profiteer van groepsvoordeel met een arrangement

Voor schoolreisjes, kinderfeestjes, familiedagen, groepsuitjes en bedrijfsfeesten heeft BillyBird verschillende arrangementen inclusief toegang tot het park. Al vanaf 5,95 euro per persoon. Bekijk snel de mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden voor groepen

Copy link
Powered by Social Snap