Gaat het jou lukken de Escapebox te kraken?

escaperoom-in-het-klein-billybird

Ben jij, of jouw zoon of dochter gek op een escaperoom? Kom dan op zaterdag 25 of zondag 26 september naar BillyBird Park Hemelrijk in Volkel voor de escapeboxen! De Feesterij bij binnenspeeltuin Zeeorversland wordt deze dagen omgetoverd tot een grote spelkamer.

Kom met het gezin en probeer de escapeboxen te kraken. Deze boxen zijn een escaperoom in het klein waarmee jij van elke dag een groot feest kunt maken. Ieder gezelschap krijgt één box en heeft een uur de tijd de code te kraken. Wees op tijd op het park, want voordat je begint, wordt het spel door een medewerker persoonlijk uitgelegd. Een escapebox kost €4,- p.p. met een minimum van 4 personen per box. Ons advies is maximaal 6 personen per escapebox en we adviseren te spelen vanaf een leeftijd van 10 jaar. Lukt het jou om met jouw gezin of vrienden de escapebox te kraken?

 

Korting op de entreeprijs

De toegang tot het park is niet bij de escapebox inbegrepen. Een entreeticket kun je bestellen via onze website of op de dag van je bezoek bij de receptie van het park kopen. Leden kunnen het park gratis bezoeken.

Reserveer als daggast tot een week van te voren met 40% korting op de entreeprijs.

 

Boek een escapebox!

De escapeboxen zijn te boeken vanaf 10:30 uur tot 16:00 uur. (Groepjes van max. 6 personen iedere 15 minuten)

 

Copy link
Powered by Social Snap