Bedrijfsfeest bij BillyBird Park Hemelrijk

Geniet van een bedrijfsfeest op een unieke locatie, met volop mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, personeelsfeest, event of klantendag. Onze parkmanager Maarten Derks vertelt u graag over alle mogelijkheden die het park u te bieden heeft. Bij BillyBird is het is uiteraard mogelijk om uw bedrijfsfeest geheel door ons te laten verzorgen. Hiervoor zijn wij een samenwerking met verschillende partners aangegaan. Deze partners hebben alle spullen in huis om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen, van bartafels tot prikkabel, van tafels en stoelen tot verlichting en decoratiematerialen.

Heerlijk eten op uw bedrijfsfeest

Voor uw lunch, borrel of diner werken wij nauw samen met onze cateraar, zodat wij aan al uw culinaire wensen kunnen voldoen. Wij bedenken, bouwen, sjouwen en ruimen alles weer op; het enige wat u en uw collega’s nog hoeven te doen is genieten! Ook allergenen vrij is hierbij mogelijk! Onze locatie blijft altijd tot 21.00 uur geopend. Bij ons kunt u een bedrijfsfeest, personeelsfeest, event of klantendag al vanaf 100 personen reserveren.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op

Ook zin gekregen om een heerlijk bedrijfsfeest te geven bij BillyBird? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend en inspirerend kennismakingsgesprek. U kunt eenvoudig telefonisch onze parkmanager Maarten Derks bereiken op

0413-277000.

Als u in plaats daarvan liever e-mailt, stuurt u uw aanvraag vandaag nog naar

parkmanager@billybird.nl. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een persoonlijke en passende offerte.

Hemelrijk

Benieuwd geworden hoe Hemelrijk er uit ziet? Ontdek Hemelrijk dan snel!
Copy link
Powered by Social Snap