Familiedag

BillyBird Park Hemelrijk is de perfecte locatie voor een familiedag in Brabant. Dankzij de combinatie van buitenspeelgebieden, grotere attracties en een enorme binnenspeeltuin is er voor iedereen genoeg te beleven. Perfect voor kinderen, ouders en grootouders om samen te spelen en genieten. Zorgeloos samen genieten bij Hemelrijk! LET OP: op 11,12 &13 oktober géén schoolreisjes wegens Festyland Festival en Heerlijk Hemelrijk Festival.

Voor alle voorkeuren de ideale familiedag

Bij BillyBird kan je kiezen uit drie verschillende familiedagen. Bij al onze familiedagen is uiteraard de toegang tot het park gewoon inbegrepen. Voor iedere bezoeker die al lid is van BillyBird ontvang je € 5,95 korting op elk arrangement! De volgende opties zijn bij ons beschikbaar:
  • Familiedag Buitenfeest (tussen 1 maart en 30 september)
  • Familiedag Happy Together (gehele jaar door)
  • Familiedag Binnenfeest snacks (tussen 1 oktober en 1 maart)

Heerlijk ontspannen met ons Buitenfeest

Een Buitenfeest BBQ betekent een compleet verzorgde dag in het park op jouw eigen plek. Uitstekend verzorgd met drankjes en met een speciaal voor je klaargezette barbecue. Dit arrangement kan je boeken vanaf 15 personen. De prijs voor dit arrangement met BBQ is €25,95. Voor kinderen die liever een kidsbox willen in plaats van een BBQ zijn de kosten €19,95.

Alles op maat met het Happy Together-arrangement

Ook bieden wij een feestarrangement op maat: Happy Together. Hierbij wordt de serre speciaal voor je gereserveerd; de perfecte locatie voor een familiedag. De basis van het Happy Together-arrangement is onbeperkt drank (koffie, thee, ranja, fris, bier en huiswijn), naar eigen wens uit te breiden met buffetten en een barbecue. Voor € 19,95 per persoon regelen wij een prachtfeest!

Lekker warm samenzijn met ons Binnenfeest-arrangement

Het Binnenfeest-arrangement bevat een voor jullie gereserveerde tafel in onze binnenspeeltuin Zeeroversland, met onbeperkt koffie, thee, ranja en fris. Daarnaast zit er in het arrangement een frietbox met mayo en een snack (frikandel, kroket of kaassoufflé). Ook dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen, á € 15,50 per persoon. Ben je met minder mensen, dan hanteren wij een prijs van € 232,50.

Arrangementen

BBQ Buitenfeest
€25,95 p.p.

Te boeken van 1 april t/m 7 oktober

Toegang tot het park

Je eigen plek in de Feesterij

Onbeperkt koffie en thee

Koelkast met frisdrank

Uitgebreide BBQ / Kidsbox


Reserveren
Binnenfeest Snacks
€15,50 p.p.

Te boeken van 1 november tot 1 maart

Toegang tot het park

Je eigen plek in Zeeroversland

Onbeperkt koffie en thee

Onbeperkt frisdrank

Frietjes, Mayonaise, Curry

Snack (frikadel, kroket, kaassoufflé)

Reserveren
Feest Happy Together
€19,95 p.p.

€13,45 kinderen 3-18 jaar

Toegang tot het park

Exclusieve eigen plek Serre

Onbeperkt koffie en thee

Onbeperkt frisdrank en ranja

Onbeperkt wijn en bier

Naar eigen wens uit te breiden

Reserveren