Kinderfeestje

Vier een voordelig kinderfeestje bij BillyBird Park Hemelrijk

Alleen om Zeeroversland te bezoeken heeft iedereen vanaf 25 september vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs nodig aangezien deze locatie een horecafunctie heeft. Lees op rijksoverheid.nl/coronatoegangsbewijs hoe dit in zijn werk gaat. Er zal een controle plaatsvinden bij de ingang van Zeeroversland. Hier kun je het coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code (via de coronacheck app of uitgeprint) tonen om toegang te krijgen. Lees alle aangepaste corona maatregelen hier. De rest van ons park is toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs zoals de buitenspeeltuin, afhaalhoreca, toiletten en De Ballenfabriek. Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil jij een voordelig kinderfeestje organiseren? Kom dan met alle vriendjes en vriendinnetjes samen de verjaardag vieren bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant! Hemelrijk is de plek om je kinderfeestje te vieren. Wij zorgen ervoor dat jouw zoon of dochter een onvergetelijk kinderfeestje heeft en jij hoeft alleen maar te reserveren. Gemakkelijk toch? Een tip: vier het kinderfeestje van jouw zoon of dochter op een maandag, dinsdag of donderdag. Dan is het doorgaans lekker rustig in ons park.

Attracties voor alle leeftijden

Bij Hemelrijk is voor alle leeftijden genoeg te beleven bij ieder weertype. Is het droog of schijnt de zon, dan kunnen de kinderen op avontuur in onze buitenspeeltuinen. Regent het of is het koud buiten, dan kunnen de kinderen heerlijk binnen spelen in binnenspeeltuin Zeeroversland of de Ballenfabriek. Zo kan het feestje nooit in het water vallen. Bekijk snel alle attracties. Tip: op woensdag- en vrijdagmiddag is er theater bij de Feesterij. Dat is toch genieten met het hele feestje?

Bekijk alle attracties

Bepaal zelf wanneer en hoe jij het kinderfeestje van jouw zoon of dochter wil vieren

Bij BillyBird Park Hemelrijk kun je een kinderfeestje vieren van maandag tot en met zaterdag. De arrangementen zijn geschikt voor alle kinderen tot en met 12 jaar. We hebben arrangementen zonder en met eten en drinken. Begin je feestje met lekker frietjes eten. Als je het van te voren doorgeeft, kunnen wij rekening houden met allergieën of dieetwensen, denk aan glutenvrije of halal snacks.

Ledenkorting

Is er iemand op jouw feestje lid van BillyBird, dan ontvang je voor hem of haar tot €4,50 ledenkorting op elk arrangement!

Boek nu het AquaFunPark als extra activiteit met groepskorting

Is het lekker zwem weer? Ontdek dan het AquaFunPark. Dit is onze waterattractie, die gegarandeerd voor waterpret zorgt. Het AquaFunPark is al bij te boeken voor kinderfeestjes vanaf 4 euro per persoon. Geef in het reserveringsformulier aan dat je gebruik wilt maken van deze voordelige groepskorting.

Handig om te weten

    • Wij vragen iedereen vooraf te reserveren, zodat wij alles kunnen voorbereiden om van jouw verjaardag een groot feest te maken. Aan de kassa tellen wij het aantal personen en wordt de ledenkorting verrekend. Is er iemand ziek, geen probleem. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening. Je betaalt op de dag van het feestje bij de receptie.
    • Een kinderfeestje kan altijd kosteloos geannuleerd worden.
    • Een kinderfeestje kan altijd gevierd worden bij BillyBird, behalve tijdens schoolvakanties (regio zuid).
    • Op 8 en 9 oktober is de achtbaan gesloten i.v.m. Festyland
    • Er zijn momenteel maximaal 3 begeleiders per kinderfeestje toegestaan. Als er meer dan 3 begeleiders zijn, dan betalen zij dezelfde prijs als de kinderen


Arrangementen

Happy Together Party
Vanaf 12,50 p.p.

Leden, Begeleiders & Kinderen t/m 2 jaar 8,- p.p

Entreekaartje

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje of Softijsje

Frietjes + Minisnacks (3)

Snoeptaart

Extra online bij te boeken: AquaFunPark voor 4,- p.p.

Reserveren
Billy Party
Vanaf 8,50 p.p.

Leden, Begeleiders & Kinderen t/m 2 jaar 4,- p.p

Entreekaartje

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje of Softijsje

Extra online bij te boeken: AquaFunPark voor 4,- p.p.

Reserveren
Copy link
Powered by Social Snap