Schoolreisjes

Beleef het leukste én voordeligste schoolreisje bij BillyBird Park Hemelrijk

Alleen om Zeeroversland te bezoeken heeft iedereen vanaf 25 september vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs nodig aangezien deze locatie een horecafunctie heeft. Lees op rijksoverheid.nl/coronatoegangsbewijs hoe dit in zijn werk gaat. Er zal een controle plaatsvinden bij de ingang van Zeeroversland. Hier kun je het coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code (via de coronacheck app of uitgeprint) tonen om toegang te krijgen. Lees alle aangepaste corona maatregelen hier.

De rest van ons park is toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs zoals de buitenspeeltuin, afhaalhoreca, toiletten en De Ballenfabriek.

Organiseer jij binnenkort het schoolreisje? Binnen en buiten spelen, bij ieder weertype, voor alle leeftijden, met of zonder eigen eten en drinken. Op de leukste dag van het schooljaar komt het allemaal samen bij BillyBird Park Hemelrijk. Basisscholen en middelbare scholen zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur welkom vanaf slechts 4,50 euro per persoon. Ga samen in de achtbaan* of op ontdekking in natuurspeeltuin de Oervallei. Speel de piraat in binnenspeeltuin Zeeroversland of kom genieten in de omheinde buitenspeeltuin Kinderland.

Reserveer direct jouw schoolreisje of lees verder voor meer informatie

Reserveer direct een arrangement naar keuze

Voor schoolreisjes gaan alle binnen- en buiten attracties roulerend open*

Wist je dat onze attracties speciaal voor schoolreisjes vanaf 30 personen allemaal roulerend open gaan? Maak een ritje in onze achtbaan en geniet van een adembenemend uitzicht over het park. Glij van onze bootjesglijbaan en doe een wedstrijdje wie er het snelst boven is op klimberg de Hemelaya. Onze buitenspeeltuin Kinderland is omheind en heeft maar één in- en uitgang. Hierdoor kun je als begeleiders ook zorgeloos genieten. Ontdek alle attracties en speelgebieden voor jong en oud.

Bekijk alle attracties

Je eigen lunch meenemen of een compleet verzorgd schoolreisje

Bij BillyBird kun je je eigen lunch meenemen of een compleet verzorgd schoolreisje met eten en drinken reserveren. We houden graag rekening met ieders budget. Daarom hebben we voor scholen verschillende arrangementen met én zonder eten en drinken. Wil je bij ons lunchen? Reserveer dan online voordelig een arrangement met eten en drinken. Verspreid over het park is voldoende zitgelegenheid. Ben je met een grote groep en heb je bij ons een lunch gereserveerd, dan wordt er bij binnenkomst verteld waar en hoe laat de bestelde lunch voor jullie klaar staat. Eigen eten en drinken consumeren is ook toegestaan aan de picknicktafels buiten. Let op: Wij reserveren geen tafels voor scholen.

Boek nu het AquaFunPark als extra activiteit met je school**

Is het lekker zwem weer? Ontdek dan het AquaFunPark. Dit is onze waterattractie, die gegarandeerd voor waterpret zorgt. Het AquaFunPark is al bij te boeken voor scholen vanaf 4 euro per persoon. Geef in het reserveringsformulier aan dat je gebruik wilt maken van deze voordelige groepskorting. (gesloten buiten het hoogseizoen)

Kosteloos annuleren

Je kunt een schoolreisje bij BillyBird altijd kosteloos annuleren. Neem hiervoor contact op met onze receptie.

Zo ben jij goed voorbereid op jouw schoolreisje

Wil je goed voorbereid op schoolreisje gaan bij BillyBird Park Hemelrijk? Dan vind je op deze pagina alle praktische informatie en tips die jou gaan helpen om het leukste schoolreisje ooit te beleven. Een schoolreisje bij BillyBird is altijd mogelijk, behalve tijdens de bouwvak (regio zuid).

Bekijk alle praktische informatie voor schoolreisjes

Toeslag voor kleine groepen van 15 tot 30 personen in het hoogseizoen

Kleine groepen met 15 tot 30 personen betalen in het hoogseizoen 1 euro p.p. toeslag. Dit wordt automatisch toegevoegd in het boekproces.

Schoolreisje niet mogelijk tijdens de bouwvak

Een groepsuitje bij BillyBird is altijd mogelijk, behalve tijdens de bouwvak (regio zuid).

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over een schoolreisje bij BillyBird Park Hemelrijk. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur. Je kunt ook een mail sturen naar info@billybird.nl Wij helpen je graag!
*Let op: attracties zijn tijdens het laagseizoen gesloten.
**Let op: Het AquaFunPark is tijdens het midden- en laagseizoen gesloten.


Arrangementen

Super Smul
Vanaf 10,50 p.p.

Leden 6,- p.p.

Toegang tot het park

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje

Frietje met

Frikandel of kroket

Extra online bij te boeken: AquaFunPark voor 4,- p.p.

Reserveren
Ranja + Waterijsje
Vanaf 7,50 p.p.

Leden 3,- p.p.

Toegang tot het park

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje

Extra online bij te boeken: AquaFunPark voor 4,- p.p.

Reserveren
Smul
Vanaf 9,- p.p.

Leden 4,50,- p.p.

Toegang tot het park

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje

Frietje met

Extra online bij te boeken: AquaFunPark voor 4,- p.p.

Reserveren
Toegang
Vanaf 4,50 p.p.

Leden Gratis

Toegang tot het park

Extra online bij te boeken: AquaFunPark voor 4,- p.p.

Reserveren
Copy link
Powered by Social Snap