Schoolreisjes

Beleef het leukste én voordeligste schoolreisje bij BillyBird Park Hemelrijk

Let op: In verband met corona is het tot 1 juni niet mogelijk een van onderstaande arrangementen te reserveren.

De leukste dag van het schooljaar beleven, dat doe je bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Een schoolreisje bij BillyBird is geschikt voor kinderen van groep 1 tot en met 8. Ons park is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur en is te bezoeken bij elk weertype. Bij schoolreisjes ontvangt iedere bezoeker altijd een terugkomkaartje. Hiermee ontvang je bij betaling van de reguliere toegangsprijs één ticket gratis. Ook parkeert de schoolreisbus bij ons altijd gratis!

Arrangementen voor schoolreisjes

Bij BillyBird houden we graag rekening met jouw budget. Daarom hebben we voor scholen verschillende arrangementen.

Het Park

Binnen In binnenspeeltuin Zeeroversland klim en klauter je door de Piratenkooi. Voor de kleuters hebben wij in Zeeroversland de Kleuterkade, waar ze heerlijk en rustig kunnen spelen in een ballenbak met grote bouwblokken. Ook onze gethematiseerde Ballenfabriek in Kinderland is een groot feest voor kinderen van alle leeftijden. Buiten Buiten vind je Kinderland, onze overzichtelijke en omheinde buitenspeeltuin. Er is maar één in- en uitgang waardoor begeleiders gemakkelijk toezicht kunnen houden op de leerlingen. In Kinderland vind je de Kinderkermis met botsauto’s, een zweefmolen en draaimolen, die je zelf moet voortbewegen. Ook nieuw in deze buitenspeeltuin is het Speelcircus, waar kinderen in de piste hun circuskunsten kunnen laten zien. Maar er is nog meer te beleven: airtrampolines, een helikopterbaan en de grote spiraalglijbaan. Grote attracties Het park heeft ook een aantal spectaculaire attracties zoals een achtbaan, klimberg Hemelaya en bootjesglijbaan Splash! Zo hebben alle leeftijden het uitstekend naar hun zin tijdens hun schoolreisje bij BillyBird Park Hemelrijk! Nieuw In ons nieuwe speelgebied de Oervallei ga je op zoek naar goud, graaf je fossielen op, swing je op schommels van 11 meter hoog, klauter je de heuvels op en glij je er vervolgens van af. Kom jij op avontuur bij ons in het park?

Gemakkelijk reserveren & wijzigen

Een schoolreisje bij BillyBird is te reserveren vanaf 15 personen. Ben je met 30 personen of meer, dan ontvang je nog € 1,- extra korting per persoon. Voor een schoolreisje vanaf 30 personen openen wij altijd onze attracties. Plan je schoolreisje dus bij BillyBird voor een gegarandeerd succes!

Betalen

Betalen kan aan de kassa per pin of contant. Je kunt ook kiezen voor een betaling op rekening. Dit kost 15 euro extra. Na het reserveren ontvang je een bevestigingsmail. Op de dag van je bezoek wordt er betaald voor het werkelijke aantal kinderen en begeleiders.

Lunch

Wil je bij ons lunchen? Reserveer dan online voordelig een arrangement met eten & drinken. Verspreid over het park is voldoende zitgelegenheid, ook overdekt. Ben je met een grote groep en heb je bij ons een lunch gereserveerd, dan wordt er bij Zeeroversland verteld waar en hoe laat de bestelde lunch voor jullie klaar staat. Eigen eten en drinken consumeren is ook toegestaan aan de picknicktafels buiten en op het boventerras van Zeeroversland. Let op: Wij reserveren geen tafels voor scholen.

Arrangementen

Super Smul
€9,95 p.p.

Groepen met 15 tot 30 personen €10,95 p.p.

Toegang tot het park

Terugkomkaartje

Geen gereserveerde plek

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje

Frietje met

Frikandel of kroket

Op zaterdag & zondag €2,- p.p. extra

Reserveren
Ranja + Waterijsje
€7,95 p.p.

Groepen met 15 tot 30 personen €8,95 p.p.

Toegang tot het park

Terugkomkaartje

Geen gereserveerde plek

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje

Op zaterdag & zondag €2,- p.p. extra


Reserveren
Smul
€8,95 p.p.

Groepen met 15 tot 30 personen €9,95 p.p.

Toegang tot het park

Terugkomkaartje

Geen gereserveerde plek

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje

Frietje met

Op zaterdag & zondag €2,- p.p. extra

Reserveren
Toegang
€5,95 p.p.

Groepen met 15 tot 30 personen €6,95 p.p.

Toegang tot het park

Terugkomkaartje

Geen gereserveerde plek

Op zaterdag & zondag €2,- p.p. extra


Reserveren