Schoolreisjes

In verband met de corona maatregelen zijn schoolreisjes dit jaar alleen mogelijk op aanvraag. Een aanvraag kan gemaild worden naar parkmanager@billybird.nl Wij doen ons best zo snel mogelijk te reageren. Wil je voor 2021 reserveren, dan kan dat via onderstaande arrangementen

Beleef het leukste én voordeligste schoolreisje bij BillyBird Park Hemelrijk

De leukste dag van het schooljaar beleven, dat doe je bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Een schoolreisje bij BillyBird is mogelijk van maandag tot en met vrijdag en geschikt voor kinderen van de basisschool, maar ook voor middelbare scholieren tot 18 jaar hebben wij genoeg te bieden. Schoolreisjes in ons park zijn mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Een schoolreisje reserveren is mogelijk vanaf 30 personen. De schoolreisbus parkeert bij ons altijd gratis!

Arrangementen voor schoolreisjes

Bij BillyBird houden we graag rekening met jouw budget. Daarom hebben we voor scholen verschillende arrangementen.

Het Park

Binnen In binnenspeeltuin Zeeroversland klim en klauter je door de Piratenkooi. Voor de kleuters hebben wij in Zeeroversland de Kleuterkade, waar ze heerlijk en rustig kunnen spelen in een ballenbak met grote bouwblokken. Ook onze gethematiseerde Ballenfabriek in Kinderland is een groot feest voor kinderen van alle leeftijden.

Buiten Buiten vind je Kinderland, onze overzichtelijke en omheinde buitenspeeltuin. Er is maar één in- en uitgang waardoor begeleiders gemakkelijk toezicht kunnen houden op de leerlingen. In Kinderland vind je de Kinderkermis met botsauto’s, een zweefmolen en draaimolen, die je zelf moet voortbewegen. Ook nieuw in deze buitenspeeltuin is het Speelcircus, waar kinderen in de piste hun circuskunsten kunnen laten zien. Maar er is nog meer te beleven: airtrampolines, een helikopterbaan en de grote spiraalglijbaan.

In de Oervallei ga je op zoek naar goud, graaf je fossielen op, swing je op schommels van 11 meter hoog, klauter je de heuvels op en glij je er vervolgens van af. Kom jij op avontuur bij ons in het park?

Grote attracties Het park heeft ook een aantal spectaculaire attracties zoals een achtbaan, klimberg Hemelaya en bootjesglijbaan Splash! Zo hebben alle leeftijden het uitstekend naar hun zin tijdens hun schoolreisje bij BillyBird Park Hemelrijk!

Nieuw Heb je ons nieuwe speelgebied Ruig al ontdekt? Klim en klauter met vrienden en vriendinnen de hoogte in en glij van de vrije val glijbaan.

Gemakkelijk reserveren & wijzigen

Een schoolreisje bij BillyBird is te reserveren vanaf 30 personen. Voor een schoolreisje vanaf 30 personen openen wij altijd onze attracties. Plan je schoolreisje dus bij BillyBird voor een gegarandeerd succes!

Betalen

Betalen kan aan de kassa per pin of contant. Je kunt ook kiezen voor een betaling op rekening. Dit kost 15 euro extra. Na het reserveren ontvang je een bevestigingsmail. Op de dag van je bezoek wordt er betaald voor het werkelijke aantal kinderen en begeleiders.

Lunch

Wil je bij ons lunchen? Reserveer dan online voordelig een arrangement met eten en drinken. Verspreid over het park is voldoende zitgelegenheid. Ben je met een grote groep en heb je bij ons een lunch gereserveerd, dan wordt er bij binnenkomst verteld waar en hoe laat de bestelde lunch voor jullie klaar staat. Eigen eten en drinken consumeren is ook toegestaan aan de picknicktafels buiten. Let op: Wij reserveren geen tafels voor scholen.

Arrangementen

Super Smul
€9,95 p.p.

Toegang tot het park

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje

Frietje met

Frikandel of kroket

Reserveren
Ranja + Waterijsje
€7,95 p.p.

Toegang tot het park

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje

Reserveren
Smul
€8,95 p.p.

Toegang tot het park

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje

Frietje met

Reserveren
Toegang
€5,95 p.p.

Toegang tot het park

Reserveren