Groepen: de mogelijkheden bij BillyBird Park Hemelrijk

Onvergetelijk voor groepen

Voor elke doelgroep hebben we specifieke arrangementen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een leuke en unieke locatie om je familiedag te organiseren, een kinderfeestje te organiseren, een groepsuitje of een schoolreisje? Zelfs voor een op maat gemaakt bedrijfsfeest kun je bij ons terecht. BillyBird Park Hemelrijk biedt mogelijkheden voor iedereen.

Door de combinatie van het strandbad, speeltuinen en attracties is er voor ieder wat wils. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, kunnen de ouders genieten van een lekker kopje koffie bij een van onze horecapunten. Een kinderfeestje wordt tot in de puntjes door ons verzorgd, zodat jij als ouder nergens naar om hoeft te kijken. De kinderen kunnen los gaan in onze binnenspeeltuin Zeeroversland, of in een van onze buitenspeeltuinen en attracties. Dit geldt ook voor onze groepsuitjes en schoolreisjes. Door de keuze uit vier verschillende arrangementen is er altijd een passend arrangement. Voor groepen zijn er voldoende mogelijkheden bij BillyBird Park Hemelrijk!

Ben je enthousiast geworden over een uitje voor groepen bij Billy Bird Park Hemelrijk? Klik dan op een van onderstaande buttons. Voor eventuele vragen zijn wij te bereieken via info@billybird.nl of telefonisch via 0413-277000.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap