Kinderuitje plannen?

Op zoek naar een leuk kinderuitje? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Vier je kinderfeestje bij BillyBird Park Hemelrijk of kom met scouting als groepsuitje naar het recreactiepark in Volkel. Er is van alles te doen voor alle leeftijden. Ontdek in onze omheinde buitenspeeltuin Kinderland de botsauto’s, zweef in een helikopter over ons park in de Helihaven of ga op avontuur in de gethematiseerde ballenbak, de Ballenfabriek. Geniet samen midden in de natuur van het leukste dagje uit.

Een kinderuitje met alles erop en eraan

Is de zon gaan schijnen en wil je wat afkoelen? Neem dan een duik in het strandbad of doe een wedstrijdje op het grootste AquaFunPark van Nederland. Als je na het spelen zin hebt gekregen in een vers broodje, een frietje met snack of een ijsje, ga je naar de horeca bij Zeeroversland. Er is voor iedereen wat wils. Geniet met z’n allen op het terras aan de picknicktafels van het prachtige, weidse uitzicht over het park.

Een extra activiteit: het AquaFunPark

In de maanden juni tot en met augustus kun je vanaf 4 euro per persoon reserveren voor het AquaFunPark als extra activiteit bij je kinderuitje. Kijk voor meer informatie over het AquaFunPark op onze website.

Benieuwd welk kinderuitje het best bij jouw past?

Wil jij binnenkort het leukste uitje voor kinderen ooit plannen. Kijk dan eens op onze arrangementen voor groepen.

Copy link
Powered by Social Snap