Het Kinder Kerstweek Thuispakket

De Kinder Kerstweek gaat helaas niet door, maar je hoeft niet stil te zitten! Hieronder vind je verschillende links naar leuke kleur- en zoekplaten, Billy’s kersthuisje en wenskerstballen voor in de boom.

Billy’s huisje
Help jij Billy met het maken van zijn huisje? Print deze knutselplaat uit op stevig papier, pak je schaar,lijm en kleurpotloden en knutsel er op los!

Kinder Kersteek kleurplaten
Kan jij Billy helpen met het vinden van alle cadeautjes en kerstballen? Ga samen op speurtocht en vind ze allemaal!

Kerstballen wensboom
Wat wens jij deze feestdagen? Print de wenskerstballen uit, schrijf je wens op, versier je wenskerstbal en hang het in de kerstboom. Wie weet komt jouw wens wel uit!

 

Laat je creaties zien!

Heb jij een super mooi huisje voor Billy gemaakt? Of een prachtige kleurplaat? Deel deze dan op social media, tag @billybirdhemelrijk en #happytogether. Zo kan Billy ze allemaal zien! De leukste creaties worden gedeeld via onze social media kanalen.

 

Voor de echte thuisbakkers!

Waarom Billy’s huisje alleen knippen en plakken als je het ook kan dippen en bakken? Hieronder staat het recept voor een koekhuisje van Billy. Ga samen in de keuken aan de slag en maak het mooiste en lekkerste Billyhuisje voor op de kersttafel.

Billyhuis bereidingswijze en vorm 2021

Copy link
Powered by Social Snap