Eten & Drinken bij Hemelrijk

Corona-update

Vanwege de huidige corona maatregelen is alleen de horeca bij Zeeroversland geopend als afhaallocatie.

Bekijk de aangepaste menukaart van Zeeroversland

Eten & drinken bij Hemelrijk

Zin in koffie, thee, iets fris of een ijsje? Heb je onze nacho’s en pizza’s al geprobeerd? Ontdek snel wat er te koop is bij de diverse horecapunten in ons park. Wist je dat je tegenwoordig de pizza’s voor of tijdens je bezoek online kunt bestellen? Bij Zeeroversland kun je genieten van lekkere frietjes met een snack. Bij de Ballenfabriek kun je pauzeren in de Fabriekskantine met een eigen samengestelde donut en bij de Kinderkermis kun je terecht voor een lekker kopje koffie of thee, met een lekker tussendoortje. Ben je nieuwsgierig geworden naar het eten en drinken bij Hemelrijk? Reserveer dan snel je tickets voor een bezoek aan het park!

Openingstijden horeca

Op de pagina’s van de diverse horecapunten staan de openingstijden van vandaag en morgen weergeven. Maak een keuze uit een horeca locatie en bekijk de openingstijden.

Geniet van een heerlijke bbq

Liever zelf BBQ’en in ons park na een heerlijke dag zonnen, zwemmen en spelen, dat kan! Wij hebben een speciaal BBQ-terras ingericht met Weber barbecues waar je met de hele groep kunt genieten van een lekkere BBQ. Er zijn met zorg een aantal barbecue pakketten door ons samengesteld die uit te breiden zijn met stokbrood, salades, sauzen en frietjes. Deze pakketten en alle toebehoren bestel je eenvoudig online. LEt op: het is niet toegestaan om zelf spullen voor de barbecue mee te nemen. Wij kunnen geen tafel met barbecue reserveren.

Meer informatie over een barbecue

Bij ons horecapunten kun je betalen met de Friendscard. Deze pas kun je opwaarderen met een bedrag naar keuze. Dit kan via de website of bij de kassa’s op het park. Betaal je met de Friendscard, hoef je geen geld meer mee te nemen naar het park. Ben je lid, dan kan je het lidmaatschapspasje gebruiken als Friendscard. Ben je nog geen lid, dan kan je bij de receptie gratis een Friendscard ophalen.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap