KinderKermis

Bij onze Kinderkermis kun je terecht voor een lekker warm kopje thee of koffie, een lekker koud blikje drinken, een koud ijsje of iets lekkers voor tussendoor. Je kunt ook kiezen voor een bekertje of een kan suikervrije ranja. Neem plaats op het terras om naar de spelende kinderen in de botsauto’s te kijken of voor een mooi uitzicht over Kinderland. Vanaf de andere kant van het terras kun je uitkijken over de Verkeersspeeltuin. Deze speeltuin is bedoeld voor de allerkleinsten onder ons. Ideaal dus om vanaf het terras over de verkeersspeeltuin uit te kunnen kijken!

De KinderKermis is afhankelijk van het weer geopend van Pasen tot en met het Herfstfestival. Kijk voor de actuele openingstijden van de KinderKermis op onze horecapagina.

Bij al onze horecapunten kun je betalen met de Friendscard. Met deze pas is het niet meer nodig om geld mee te nemen naar het park. Je kunt de Friendscard namelijk opwaarderen met een bedrag naar keuze (minimaal €10,-). De pas kun je opwaarderen via de website van Friendscard, of bij de kassa’s op het park. Ben je lid? Jouw lidmaatschapspasje dient ook als Friendscard. Ben je nog geen lid, dan kun je bij de receptie gratis een Friendscard afhalen.

Copy link
Powered by Social Snap