Tosti en pizza bij de Tipi in het park


Verse Pizza’s en Tosti’s bij de Tipi

Geniet van vers gemaakte Italiaanse pizza’s bij de Tipi in de Oervallei. (H)eerlijke tomatensaus, echte mozzarella en een krokante bodem vormen de basis van onze verse pizza. Pizza is natuurlijk het ideale eten om samen te delen met je vrienden en familie en past daarom zeker bij ons Happy Together gevoel. 

Kies uit de smaken margarita, pepperoni, shoarma of Hawaï. Er is keuze uit een kleine of een grote pizza.

Bij een echte Italiaanse pizza mag ook een Italiaans drankje niet ontbreken. Daarom vanaf 2021 ook speciaal een Birra Moretti te verkrijgen in de Tipi.

Nieuw in 2021 zijn ook de tosti’s. Deze kun je tot 15.00 uur bestellen bij de Tipi. Deze worden vers gemaakt op een heerlijk focassiabrood. 

De Tipi is afhankelijk van het weer geopend van Pasen tot en met de herfstvakantie (regio zuid).

Bij de Tipi kun je ook met Friendscard betalen. Dit is een pasje waar je geld op kunt zetten. Op deze manier hoef je geen geld mee te nemen naar het park. De Friendscard is hetzelfde pasje als je lidmaatschapspas. Heb je geen lidmaatschap? Dan kan je bij de receptie gratis een Friendscard ophalen. De Friendscard kun je thuis of op het park opwaarderen. Let op: bj de Tipi is het niet mogelijk om contant te betalen. Het is wel mogelijk om met pin te betalen.

Openingstijden

Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Dit is er o.a. verkrijgbaar bij de Tipi:

pizza vier soorten BillyBird Pizza Salami BillyBird Pizza margarita

Hier vind je de horecapunten
Bekijk volledige kaart

Copy link
Powered by Social Snap