Dit geldt voor jou als lid met een winterstop lidmaatschap of Superlang lidmaatschap

Wij hebben goed nieuws voor je!

  • Je hebt afgelopen zomer een lidmaatschap met winterstop, geldig tot 1 oktober 2020, gekocht.

Of

  • Je hebt na 18 oktober een Superlang lidmaatschap, geldig tot 1 maart 2022 gekocht.

Het lidmaatschap met winterstop was geldig tot 1 oktober 2020 en wordt nu gratis omgezet naar een lidmaatschap geldig van 26 oktober tot 1 maart 2021. Het Superlang lidmaatschap met automatische verlenging is geldig tot 1 maart 2022 en heeft tot 1 maart 2021 dezelfde voorwaarden als het winterlidmaatschap. Daarna heeft dit lidmaatschap alle voordelen, die ook gelden voor de leden van voor de corona pandemie.


Wat zijn mijn voordelen als lid met winterstop of Superlang lidmaatschap?

Als lid met winterstop lidmaatschap of Superlang lidmaatschap heb je verschillende voordelen. Kijk snel verder welke voordelen voor jouw lidmaatschap gelden.


Hoe reserveer ik als lid met of zonder binnenspeeltuin Zeeroversland

In verband met het coronavirus geldt er een maximum aantal bezoekers voor binnenspeeltuin Zeeroversland. Om zoveel mogelijk gasten gebruik te kunnen laten maken van Zeeroversland kan er gekozen worden uit 1 van de 2 tijdvakken doordeweeks met uitzondering van vakanties, zoals de herfstvakantie en uit 1 van de 4 tijdsvakken voor de weekenden en vakanties. Voor de overige speelgebieden en de attracties geldt geen maximum aantal bezoekers, zolang de 1,5 meter gewaarborgd blijft.

Van maandag tot en met vrijdag (m.u.v. vakanties) zijn er twee tijdvakken voor Zeeroversland:

  • Van 09.30 uur tot 13.30 uur
  • Van 14.00 uur tot 18.00 uur

Op zaterdag, zondag en in de vakanties zijn er vier tijdvakken voor Zeeroversland:

  • Van 09.30 uur tot 11.30 uur
  • Van 11.45 uur tot 13.45 uur
  • Van 14.00 uur tot 16.00 uur
  • Van 16.15 uur tot 18.15 uur

Reserveer van te voren je bezoek en selecteer een datum en verwachte aankomsttijd. Lukt dit niet? Dan betekent dit dat de maximale capaciteit voor Zeeroversland is bereikt. Je hebt nog wel toegang tot de rest van het park, maar Zeeroversland is helaas vol.


Deze corona maatregelen gelden bij BillyBird Park Hemelrijk

Samen doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van een veilig en onbezorgd dagje uit bij BillyBird Park Hemelrijk. Hiervoor hebben we verschillende maatregelen genomen in ons park om ervoor te zorgen dat, bijvoorbeeld, de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Ook hebben we ons assortiment in de horeca beperkt, zodat jij niet in een lange wachtrij hoeft te staan. Voor Binnenspeeltuin Zeeroversland maak je online een reservering, zodat je altijd een plekje hebt.

 

Copy link
Powered by Social Snap