Happy Together


Op zoek naar een dagje weg voor het hele gezin? Kom dan naar BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Het park heeft het hele jaar door, bij ieder weertype, voor alle leeftijden iets te bieden. Er zijn meerdere buitenspeelgebieden, een enorme binnenspeeltuin, een strandbad en grote attracties voor de echte avonturiers!

Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Dit gebied staat vol met attracties zoals de Ballenfabriek, het Speelcircus, botsauto's, airtrampolines, een zweef- en draaimolen, de Helihaven, ronddraaiende theekopjes en nog veel meer.

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol glijbanen, klimtoestellen, springkussens, obstakels, ballenbakken en bouwblokken.

Als avonturier maak je een spectaculaire rit in de achtbaan en raas je van de bootjesglijbaan Splash! Klim dan de 15 meter hoge speelberg Hemelaya op en geniet van een adembenemend uitzicht over het park. Ga op ontdekkingstocht in natuurspeeltuin de Oervallei en slinger met de 11 meter hoge schommel op en neer. Ontdek een compleet nieuw speelgebied, Ruig! In dit nieuwe gebied kun je chillen met je vrienden op grote hoogte, op touwbruggen balanceren, de hoogte opzoeken in klimnetten en van een vijf meter hoge glijbaan af glijden. Kom het gebied ontdekken en beleef er nog veel meer avonturen.

Sinds 2020 heeft Hemelrijk het grootste AquaFunPark van heel Nederland. Maak een salto het water in of ga van de glijbaan in het water. Daag jij je vrienden en vriendinnen uit?

Bijkomen kan aan het grote strandbad. Geniet van een hapje en een drankje aan de Beach Bar.

Zon of regen, gegarandeerd speelplezier!

Ontdek de attracties

Ontdek de vele attracties en speeltuinen van het park.

Ontdek de attracties
Zeeroversland

Ontketen de piraat in jezelf in onze binnenspeeltuin.

Beleef Zeeroversland
Het strandbad

Plons in het mega strandbad van Hemelrijk.

Bekijk het strandbad
Horeca

Geniet van een heerlijke pizza, BBQ, frietje of andere lekkernij!

Alle horeca

BillyBird Park Hemelrijk is elke dag van het jaar geopend.

Openingstijden

Bekijk de openingstijden van het park.

Openingstijden
Entreeprijzen

Ontdek de entreeprijzen van het park.

Entreeprijzen
Tickets bestellen

Bestel je tickets online.

Bestellen
Copy link
Powered by Social Snap