Kom BBQ’en bij BillyBird

BBQ’en bij BillyBird tijdelijk niet mogelijk

BBQ’en bij BillyBird Park Hemelrijk is tijdelijk niet mogelijk in verband met corona. Zodra het weer mogelijk is om te barbequen op ons park, laten wij dit weten via onze website.

BBQ’en op een speciaal terras

Kom BBQ’en bij BillyBird Park Hemelrijk, een fijne afsluiter van een zomerse dag. Na een heerlijke dag zonnen, zwemmen en spelen kun je in ons park de dag gezamenlijk afsluiten met een heerlijke BBQ. Wij hebben een speciaal BBQ-terras ingericht met Weber barbecues waar je met gemak met z’n allen kunt genieten van een lekkere barbeque. Er zijn met zorg een aantal barbecue pakketten door ons samengesteld die uit te breiden zijn met stokbrood, salades, sauzen en frietjes. Deze pakketten en alle toebehoren bestel je eenvoudig online. Het is niet toegestaan om eigen vlees en barbecueproducten mee te nemen naar het park.

BBQ online bestellen

Bestel je Barbecuepakketten, salades, stokbroden en sauzen eenvoudig online!

Barbequen op jullie familiedag?

Organiseer jij binnenkort de familiedag voor jullie familie? Kom dan met de hele familie barbequen bij BillyBird Park Hemelrijk en sluit jullie dag af met een smakelijke BBQ voor de hele familie.  Ook aan de kleinsten is gedacht. Wacht niet langer en reserveer een BBQ familiedag arrangement. via onze website. 
Copy link
Powered by Social Snap