Voorzieningen

In het park kun je gebruik maken een aantal voorzieningen zoals gratis WiFi op het terras van Zeeroversland en de Rockey Beach Bar, mindervalide toilet, rolstoel en nog veel meer. Onze voorkeur gaat uit naar pinbetalingen. Alleen bij de receptie en Zeeroversland kun je contant betalen. Daarnaast krijg je, wanneer je betaalt met Friendscard, 10% korting bij horecabestedingen.

Parkeren

Er is een bewaakte parkeerplaats op het park aanwezig. Personenauto’s betalen €4,- voor een hele dag. Fietsen en tweewielers parkeren gratis. Tevens is er een aparte parkeerplaats ingericht voor bussen, deze is ook gratis. Abonnementhouders kunnen met een parkeerabonnement gratis uitrijden met het lidmaatschapspasje. Een parkeerabonnement kost €7,50 voor het hele seizoen.  

Werkplekken

Op het boventerras in onze binnenspeeltuin Zeeroversland bevinden zich stopcontacten waar je je laptop eventueel kunt aansluiten om te werken. Houd er wel rekening mee dat het door de spelende kinderen onrustig kan zijn.   

Geen Huisdieren

Huisdieren worden niet toegelaten op het park. Voor SOHO honden wordt een uitzondering gemaakt.  

Verschoningsruimte

In de binnenspeeltuin Zeeroversland vind je een babyroom.  

Mindervaliden

Er is een aangepast toilet voor mindervaliden aanwezig in de binnenspeeltuin Zeeroversland. Daarnaast is er op aanvraag (borg €10,-) een rolstoel verkrijgbaar bij de Receptie van het park. Tevens zijn er dichtbij de ingang van het park een aantal parkeerplaatsen geserveerd voor mindervaliden.  

Reddingsbrigade

In de zomer periode is de Reddingsbrigade aanwezig. Deze fungeren niet als badmeester, dus blijf zelf ook alert.  

Eerste Hulp

In Zeeroversland is een EHBO-post ingericht. In het zomerseizoen is een extra post bij de Reddingsbrigade.

Strandbedden

Voor €5,- per dag kun je een strandbed huren. Je kunt op een bedje gaan liggen en een medewerker van de Beach Bar zal langskomen voor de betaling (pin/contant). Je mag je ook melden bij de Beach Bar en daar gelijk de betaling afhandelen.

Waterfietsen

Er kan gratis gebruik worden gemaakt van de waterfietsen. De borg bedraagt €5,-.

Terrassen en Horeca

Op het park zijn diverse terrassen en horecapunten aanwezig. Het is op deze terrassen niet toegestaan om eigen drink- en etenswaren te nuttigen.