Pers informatie

Hier vind je alle persinformatie. Wil je een redactioneel artikel over BillyBird of BillyBird Park Hemelrijk schrijven en heb je hiervoor meer informatie nodig, bijvoorbeeld over onze attracties? Voor het maken van een artikel of video over ons park, kun je contact opnemen met onze parkmanager Maarten Derks. Bel +31 (0)413 277 000 of stuur voor alle niet-spoedeisende vragen een mail naar parkmanager@billybird.nl.

 

Persberichten ontvangen

Ons marketing-en communicatieteam houdt je graag op de hoogte van allerlei nieuwtjes over Hemelrijk en verstuurt daarom enkele nieuwsbrieven per jaar. Denk aan nieuws over nieuwe attracties, lidmaatschapsacties of activiteiten, die plaatsvinden op het park.

Wil je ook berichten ontvangen over BillyBird Park Hemelrijk? Stuur dan een mail naar marketing@billybird.nl en vergeet hierin niet je naam en e-mailadres te vermelden. Je wordt dan opgenomen in ons mediabestand. Zo mis je geen enkel nieuwsbericht! Als je na een tijdje toch niet meer op de hoogte wilt blijven van ons park, dan kun je je gewoon weer afmelden via de afmeldbutton in de mailtjes.

 

Vloggen

Regelmatig ontvangen wij een mailtje van Vloggers met de vraag of ze mogen vloggen in ons park. Natuurlijk vinden wij dit hartstikke leuk, maar wij willen het wel van te voren weten. Daarom vragen we iedereen, die een vlog wil maken over ons park om dit vooraf te melden via een e-mail aan marketing@billybird.nl.

Ook als je over een specifieke attractie wilt vloggen, horen wij dit graag van te voren. Dan kunnen we je alle benodigde informatie van te voren geven en kan er daarna snel een datum geprikt worden. Heb je er al zin in? Wij zorgen ervoor dat je altijd een aanspreekpunt in het park hebt, zodat jij een super toffe vlog kunt maken, wel zo gemakkelijk!

 

Over BillyBird

Binnenspeeltuinen, buitenspeeltuinen, grote attracties en een strandbad. Het hoort allemaal bij BillyBird. Wist je dat wij het bestaansrecht van onze parken gelegen zien in het bieden van een plek om de onderlinge banden te versterken door samen een leuke tijd te beleven. Alle speeltoestellen en attracties worden ontworpen, speciaal voor ouders en kinderen om samen op te spelen. Het ruime en overzichtelijke park trekt jaarlijks 300.000 bezoekers uit binnen- en buitenland en en heeft ongeveer 50.000 leden. Heb jij ons park al een keer bezocht?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig geworden en wil je meer lezen over BillyBird als organisatie? Op onderstaande pagina’s vind je meer achtergrondinformatie over onze recreatieketen BillyBird.

Over BillyBird
De missie en visie van BillyBird
Geschiedenis van BillyBird

Het laatste nieuws

03-12-2020

BillyBird Park Hemelrijk opent in het voorjaar van 2021 een nieuwe attractie: de SaltoSwing!

 

Persfoto’s

De afbeeldingen in onze beeldbank zijn van hoge kwaliteit en mogen alleen gebruikt worden onder vermelding van BillyBird Park Hemelrijk.

SaltoSwing

View post on imgur.com

AquaFunPark

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Copy link
Powered by Social Snap