Praktische informatie voor scholen om goed voorbereid op pad te gaan

Wil je goed voorbereid op schoolreisje gaan bij BillyBird Park Hemelrijk? Dan vind je op deze pagina alle praktische informatie en tips die jou gaan helpen om het leukste schoolreisje ooit te beleven.


Een schoolreisje met corona maatregelen

Ook bij BillyBird Park Hemelrijk zijn er corona maatregelen. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan een coronaproof schoolreisje. Schoolreisjes zijn dit jaar alleen mogelijk op aanvraag. Mail naar parkmanager@billybird.nl voor meer informatie. Wil je een schoolreisje in 2021 reserveren, dan kan dat via onderstaande arrangementen.

Bekijk alle corona maatregelen


Parkeren en route

Op zoek naar ons navigatieadres, wil je je route plannen met de auto of kom je met de bus en wil je alles weten over het parkeren bij BillyBird? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om ons park te bereiken. Auto’s parkeren bij ons voor 4 euro per dag. De schoolreis bus parkeert altijd gratis.


Eerste Hulp Bij Ongevallen

BillyBird Park Hemelrijk heeft een aparte EHBO-ruimte. Deze vind je in binnenspeeltuin Zeeroversland. In het park is er altijd iemand aanwezig, die EHBO kan verlenen. Vraag een medewerker om hulp en de juiste collega komt eraan om jou te helpen.


Heb jij al een plattegrond van het park

Bij de receptie krijgen de begeleiders altijd een plattegrond mee. Wil je van te voren de plattegrond al bekijken? Dat kan! Ook kun je via Google Street View over ons park wandelen.

Bekijk de plattegrond


Regels per attractie

Bij iedere attractie gelden andere toegangsregels. We kijken daarbij naar lengte en leeftijd. Voor het AquaFunPark heb je een zwemdiploma nodig. Ontdek snel alle regels van alle attracties.

Bekijk alle attracties


Altijd kosteloos te annuleren

Een schoolreisje bij BillyBird Park Hemelrijk is altijd kosteloos tot één week van te voren te annuleren.


Reserveer nu je schoolreisje

Basisscholen en middelbare scholen profiteren beiden van een voordelig groepstarief. Dit geldt voor leerlingen en begeleiders. Reserveer nu en beleef de leukste schooldag ooit.

Reserveer nu

Copy link
Powered by Social Snap