Bescherming persoonsgegevens

Versie 0.1: Deze pagina over privacy policy is voor het laatst aangepast op 5-4-2019

De website www.billybird.nl vraagt soms bij gebruik om jouw persoonsgegevens in te vullen. Zoals bij het invullen van het contactformulier, wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, als je (entree-)tickets besteld, een uitstapje wilt reserveren of als je lid wilt worden.
Wij begrijpen dat je daar als bezoeker moeite mee hebt en leggen daarom graag uit over privacy policy, welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee de gebruikservaring proberen te verbeteren.

Het Run

Deze privacy policy is van toepassing op alle diensten van Hemelrijk. Hemelrijk is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan deze privacy policy te accepteren. Hemelrijk respecteert bovendien de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorgt er daarom voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Zo zullen we nooit gegevens verkopen en we geven ze ook niet aan anderen.
Gebruik van onze diensten

Cookies

Bij gebruik van onze website www.billybird.nl, zet de website cookies op je computer. We vinden het belangrijk dat je weet hoe we hiermee omgaan. Heel veel websites maken gebruik van cookies. Cookies maken ook het gebruik van een website gemakkelijker. Een cookie: een klein tekstbestand dat op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. Het bevat gegevens die je op de website invoert. Echter kan een cookie geen virussen bevatten.
Wij proberen de gegevens zoveel mogelijk te anonimiseren.

Gegevens

We vragen om persoonsgegevens tijdens het aanmelden voor een van onze diensten. We gebruiken deze gegevens om de dienst uit te kunnen voeren. Hemelrijk of een derde partij slaat deze gegevens op een eigen beveiligde server op. 
Voor het aanvragen van webtickets vragen we de volledige naam (eventueel geboortedatum) en vervolgens het e-mailadres om de tickets te kunnen versturen.
Voor het aanvragen van informatie vragen we de volledige naam, jouw e-mailadres en jouw verzoek tot informatie vastgelegd om jouw vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.
De gegevens die voor het aanvragen van een lidmaatschap kunnen worden gevraagd bestaan uit geslacht, initialen, voor- en achternaam, adres, relatie, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IBAN*, naam rekeninghouder*. Daarnaast wordt hier op het park een pasnummer en een foto aan gekoppeld, zodat je tijdens de duur van jouw lidmaatschap het park zo vaak kunt bezoeken als je wilt.
* alleen bij afgifte doorlopende machtiging.

E-mail of andere berichten

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en de verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Hemelrijk of die van een derde partij.
Voor veiligheid en beveiliging hangen er camera’s op het park. De beelden worden voor bepaalde duur bewaard. In specifieke situaties kunnen de beelden langer bewaard worden.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. Deze informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Google gebruikt deze informatie om het gebruikersgedrag op de website te meten, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier bovendien geen invloed op.

Social media

Op de website zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Facebook, Pinterest, Instagram en YouTube. De social media partij realiseert deze knoppen door een code die zij aanleveren. Deze code plaatst bovendien ook een cookie. In de privacyverklaring van de social media partijen kun je lezen wat zij met jouw persoonsgegevens doen en hoe zij met de code werken.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Wij bieden bovendien alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt.
Als je de gegevens aan wilt laten passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens*.

Nieuwsbrief

Een externe partij verstuurt bovendien de nieuwsbrief. Wil je jouw gegevens voor de nieuwsbrief aanpassen of jezelf uitschrijven voor de nieuwsbrief? Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Vragen en feedback

Kortom we controleren regelmatig of we aan deze privacyverklaring voldoen.
Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy beleid, kun je contact met ons opnemen.
Heb je een klacht over hoe wij met jouw gegevens omgaan, dan kun je dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

* Hemelrijk staat bovendien ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 160.86.852 en is gevestigd aan de Zeelandsedijk 34 te Volkel.
Ons postadres is Luttelweg 4, 5408 RA Volkel.
Wij zijn telefonisch te bereiken via 0413-277000 of per mail via info@billybird.nl

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. www.billybird.nl behoudt zich het recht voor om aanpassingen en/of veranderingen aan te brengen die kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacy policy. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacy policy te raadplegen. Wijzigingen worden verder op deze website gepubliceerd.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap