Reserveren als lid

Helaas zijn er op 8 en 9 augustus geen plekken meer beschikbaar. Echter vanaf 18.00 uur kunnen leden zonder reserveren terecht om te zwemmen.

In verband met corona geldt er een maximum aantal bezoekers op het park. Onze capaciteit wordt bepaald door de weersvoorspellingen en onze ervaringen. Ben je lid? Reserveer dan je bezoek van te voren en selecteer een datum en tijd naar keuze. Lukt dit niet, dan betekent dit dat wij op dat moment het maximale aantal bezoekers voor de geselecteerde dag of het tijdslot bereikt hebben en vragen we je om het op een later moment nog eens te proberen. Bij mooi weer hebben wij meer bezoekerscapaciteit dan bij regenachtig weer. Het kan daarom zijn dat er op een later moment toch nog nieuwe tickets beschikbaar komen voor jouw gewenste datum en tijd.

Het is niet mogelijk om verder dan vijf dagen vooruit te reserveren.

Houd rekening met elkaar en geef iedereen de kans om te reserveren. Heb je gereserveerd, maar kun je toch niet komen, laat het ons dan weten door het wijzigingsformulier in te vullen. Dan kunnen wij de wijziging of annulering van jouw reservering verwerken en in geval van annulering iemand anders blij maken.

Leden kunnen voortaan vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur zonder reserveren bij BillyBird Park Hemelrijk gaan zwemmen. Tijdens mooi weer is het park open tot 21.00 uur. Alle attracties sluiten om 18.00 uur. Als lid kun je dus alleen nog het strandbad gebruiken. We hopen op deze manier op warme dagen wat extra bezoekerscapaciteit te creëren. Voor niet-leden blijft ook ‘s avonds de reserveringsplicht gelden.

Coronamaatregelen

Naast de algemene voorwaarden gelden er tijdelijk extra corona maatregelen. Door je bezoek te reserveren, ga je akkoord met zowel de algemene voorwaarden als de extra corona maatregelen.

Let op: Houd je reservering én lidmaatschapspasje bij de hand totdat je daadwerkelijk binnen bent op het park. 

Reservering lid Hemelrijk (maximaal 5 dagen vooruit)