Reserveren | Koop tickets

In verband met het coronavirus geldt er een maximum aantal bezoekers voor binnenspeeltuin Zeeroversland. Om zoveel mogelijk mensen gebruik te kunnen laten maken van Zeeroversland kan er gekozen worden uit 1 van de 2 tijdvakken. Voor de overige speelgebieden en de attracties geldt geen maximum aantal bezoekers, zolang de 1,5 meter gewaarborgd blijft.

Er zijn twee tijdvakken voor Zeeroversland:

  • Van 09.30 uur tot 13.30 uur
  • Van 14.00 uur tot 18.00 uur

Reserveer van te voren je bezoek en selecteer een datum en verwachte aankomsttijd. Lukt dit niet? Dan betekent dit dat de maximale capaciteit voor Zeeroversland is bereikt. Je hebt nog wel toegang tot de rest van het park, maar Zeeroversland is helaas vol. Op de dag zelf, kunnen er extra plekken voor Zeeroversland worden vrijgegeven als bijvoorbeeld gasten eerder naar huis gaan. 

Het is niet mogelijk om verder dan vijf dagen vooruit te reserveren.

 
Leden

Reserveren voor leden is niet nodig, maar het is wel mogelijk om een plek te reserveren in binnenspeeltuin Zeeroversland.

Je kunt kiezen uit ochtend of middag

 

Dag gasten

In verband met het coronavirus is het alleen mogelijk om online tickets te bestellen en geldt er een maximum aantal bezoekers voor binnenspeeltuin Zeeroversland.  Indien je geen gebruik wilt maken van Zeeroversland maar wel van de andere faciliteiten van het park kun je gebruik Zeeroversland aantal op 0 laten staan.  

Je kunt het park een volledige dag bezoeken.  Kies hieronder voor je tijdstip dat je gebruik wilt maken van Zeeroversland. 

 

Reserveren | Koop tickets voor het circus in de herfstvakantie

Wil je tickets kopen voor het circus als dag gast of lid, klik dan hier.

Coronamaatregelen

Naast de algemene voorwaarden gelden er tijdelijk extra corona maatregelen. Door je bezoek te reserveren, ga je akkoord met zowel de algemene voorwaarden als de extra corona maatregelen.

Vrijkaartjes of terugkomkaartjes

Heb je een vrijkaartje, maak dan een reservering als lid en meldt je op het park bij de receptie op de dag en tijd dat je gereserveerd hebt. In het geval van een vrijkaartje krijg je een stempel en kun je zo bij de toegangspoort naar binnen op de gereserveerde datum en tijd.

Heb je een terugkomkaartje, koop dan een ticket als daggast op deze pagina én maak een reservering als lid op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Kom met het gekochte dagticket en het terugkomkaartje naar de receptie. Degene met het terugkomkaartje krijgt dan op vertoon van het dagticket van degene die met hem of haar meegaat een stempel om naar binnen te mogen.

Let op: je hoeft alleen te reserveren voor een plek in zeeroversland. Wil je het park bezoeken als lid en geen gebruik maken van zeeroversland hoef je ook niet te reserveren.

Partnerparken voordeeltickets

Heb je een abonnement of lidmaatschap van een van onze partnerparken? Wil je gebruik maken van Zeeroversland? Reserveer dan als lid. Vul bij pasnummer de naam van het partnerpark in. Je betaalt je entreekaartjes aan de balie. Neem je pasje of kaart van jouw partnerpark mee naar ons park. Zonder pasje of kaart van jouw partnerpark heb je geen toegang tot BillyBird Park Hemelrijk.

AquaFunPark Reserveren

Kom je speciaal voor het grootste AquaFunPark van Nederland? Koop dan hieronder een ticket voor het park en vergeet niet op tijd te reserveren voor het AquaFunPark. Het AquaFunPark is alleen te bezoeken met een geldig toegangsbewijs van het park én een reservering voor het AquaFunPark. Het AquaFunPark kost 7,50 euro en je mag voor dit bedrag een uurtje gebruik maken van deze waterattractie. Reserveren gaat op datum en tijd en is mogelijk vanaf vijf dagen voor je bezoek. Het is verplicht om vooraf te reserveren. Om teleurstelling op het park te voorkomen, vragen wij gasten indien mogelijk voorafgaand aan het bezoek online te reserveren via onderstaande button. Lukt dit niet, dan kun je proberen op het startplatform in het park zelf nog te reserveren. Op het park zelf zijn de mogelijkheden om te reserveren beperkt. Er wordt alleen geld geretourneerd, als het AquaFunPark door de weersomstandigheden gesloten is. Meld je hiervoor bij het startplateau van het AquaFunPark.

Let op: Zorg ervoor dat je op de gekozen datum en tijd op het park bent en houd je entreeticket bij de hand totdat je daadwerkelijk binnen bent op het park. Hier kan meerdere keren naar gevraagd worden door onze medewerkers.