Reserveren als daggast

In verband met het coronavirus is het alleen mogelijk om online tickets te bestellen en geldt er een maximum aantal bezoekers op het park. Onze capaciteit wordt bepaald door de weersvoorspellingen en onze ervaringen. Zo kunnen wij de bezoekersstroom reguleren en zorg dragen voor een veilige situatie op het park. Reserveer je bezoek als daggast van te voren en selecteer een datum en tijd naar keuze. Lukt dit niet, dan betekent dit dat wij op dat moment het maximale aantal bezoekers voor de geselecteerde dag of het tijdslot bereikt hebben en vragen we je om het op een later moment nog eens te proberen. Het kan zijn dat er op een later moment toch nog nieuwe tickets beschikbaar komen voor jouw gewenste datum en tijd. Restitutie is helaas niet mogelijk.

Het is niet mogelijk om verder dan vijf dagen vooruit te reserveren.

Coronamaatregelen

Naast de algemene voorwaarden gelden er tijdelijk extra corona maatregelen. Door je bezoek te reserveren, ga je akkoord met zowel de algemene voorwaarden als de extra corona maatregelen.

Vrijkaartjes of terugkomkaartjes

Heb je een vrijkaartje, maak dan een reservering als lid en meldt je op het park bij de receptie op de dag en tijd dat je gereserveerd hebt. In het geval van een vrijkaartje krijg je een stempel en kun je zo bij de toegangspoort naar binnen op de gereserveerde datum en tijd.

Heb je een terugkomkaartje, koop dan een ticket als daggast op deze pagina én maak een reservering als lid op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Kom met het gekochte dagticket en het terugkomkaartje naar de receptie. Degene met het terugkomkaartje krijgt dan op vertoon van het dagticket van degene die met hem of haar meegaat een stempel om naar binnen te mogen.

Partnerparken voordeeltickets

Heb je een abonnement of lidmaatschap van een van onze partnerparken? Reserveer dan via onderstaande button. Neem je pasje of kaart van jouw partnerpark mee naar ons park samen met de reservering. Zonder reservering en pasje of kaart van jouw partnerpark heb je geen toegang tot BillyBird Park Hemelrijk.

AquaFunPark Reserveren

Kom je speciaal voor het grootste AquaFunPark van Nederland? Koop dan hieronder een ticket voor het park en vergeet niet op tijd te reserveren voor het AquaFunPark. Het AquaFunPark is alleen te bezoeken met een geldig toegangsbewijs van het park én een reservering voor het AquaFunPark. Het AquaFunPark kost 7,50 euro en je mag voor dit bedrag een uurtje gebruik maken van deze waterattractie. Reserveren gaat op datum en tijd en is mogelijk vanaf vijf dagen voor je bezoek. Het is verplicht om vooraf te reserveren. Om teleurstelling op het park te voorkomen, vragen wij gasten indien mogelijk voorafgaand aan het bezoek online te reserveren via onderstaande button. Lukt dit niet, dan kun je proberen op het startplatform in het park zelf nog te reserveren. Op het park zelf zijn de mogelijkheden om te reserveren beperkt. Er wordt alleen geld geretourneerd, als het AquaFunPark door de weersomstandigheden gesloten is. Meld je hiervoor bij het startplateau van het AquaFunPark.

Let op: Zorg ervoor dat je op de gekozen datum en tijd op het park bent en houd je entreeticket bij de hand totdat je daadwerkelijk binnen bent op het park. Hier kan meerdere keren naar gevraagd worden door onze medewerkers.

Reservering daggast Hemelrijk (maximaal 5 dagen vooruit)