Reserveren | Koop tickets

Houd je aan geldende richtlijnen van het RIVM.

Leden 

Het is niet mogelijk om verder dan vijf dagen vooruit te reserveren.

 

Daggasten

In verband met het coronavirus zijn er maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Reserveer online en voorkom dat je te laat bent.

 

Coronamaatregelen

Naast de algemene voorwaarden gelden er tijdelijk extra corona maatregelen. Door je bezoek te reserveren, ga je akkoord met zowel de algemene voorwaarden als de extra corona maatregelen. Zeeroversland is het enige horecapunt dat geopend is. Hier kun je alleen eten en drinken afhalen.

Vrijkaartjes of terugkomkaartjes

Heb je een vrijkaartje, maak dan een reservering als lid en meldt je op het park bij de receptie op de dag en tijd dat je gereserveerd hebt. In het geval van een vrijkaartje krijg je een stempel en kun je zo bij de toegangspoort naar binnen op de gereserveerde datum en tijd.

Heb je een terugkomkaartje, koop dan een ticket als daggast op deze pagina én maak een reservering als lid op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Kom met het gekochte dagticket en het terugkomkaartje naar de receptie. Degene met het terugkomkaartje krijgt dan op vertoon van het dagticket van degene die met hem of haar meegaat een stempel om naar binnen te mogen.

Partnerparken voordeeltickets

Heb je een abonnement of lidmaatschap van een van onze partnerparken? Reserveer dan als lid. Vul bij pasnummer de naam van het partnerpark in. Je betaalt je entreekaartjes aan de balie. Neem je pasje of kaart van jouw partnerpark mee naar ons park. Zonder pasje of kaart van jouw partnerpark heb je geen toegang tot BillyBird Park Hemelrijk.

Let op: Zorg ervoor dat je op de gekozen datum en tijd op het park bent en houd je entreeticket bij de hand totdat je daadwerkelijk binnen bent op het park. Hier kan meerdere keren naar gevraagd worden door onze medewerkers.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap