Reserveren | Koop tickets

In verband met het coronavirus geldt er een maximum aantal bezoekers voor binnenspeeltuin Zeeroversland. Om zoveel mogelijk mensen gebruik te kunnen laten maken van Zeeroversland kan er gekozen worden uit 1 van de 2 tijdvakken doordeweeks met uitzondering van vakanties, zoals de herfstvakantie en uit 1 van de 3 tijdsvakken voor de weekenden en vakanties. Voor de overige speelgebieden en de attracties geldt geen maximum aantal bezoekers, zolang de 1,5 meter gewaarborgd blijft.

Van maandag tot en met vrijdag (m.u.v. vakanties) zijn er twee tijdvakken voor Zeeroversland:

  • Van 10.00 uur tot 13.45 uur
  • Van 14.00 uur tot 18.00 uur

Op zaterdag, zondag en in de vakanties zijn er drie tijdvakken voor Zeeroversland:

  • Van 10.00 uur tot 12.30 uur
  • Van 12.45 uur tot 15.15 uur
  • Van 15.30 uur tot 18.00 uur

Reserveer van te voren je bezoek en selecteer een datum en verwachte aankomsttijd. Wil je reserveren voor een tijdvak dat al bezig is? Neem dan telefonisch contact op met onze receptie 0413277000. Lukt het niet om een datum en verwachte aankomsttijd in te vullen? Dan betekent dit dat de maximale capaciteit voor Zeeroversland is bereikt. Je hebt nog wel toegang tot de rest van het park, maar Zeeroversland is helaas vol.

Het is niet mogelijk om verder dan vijf dagen vooruit te reserveren.

Leden

Je kunt als lid een keuze maken uit twee mogelijkheden. Reserveer een plek met binnenspeeltuin Zeeroversland gedurende een bepaald tijdvak / reserveer zonder Zeeroversland. Zonder reservering met Zeeroversland heb je geen toegang tot de binnenspeeltuin.


Dag gasten

In verband met het coronavirus is het alleen mogelijk om online tickets te bestellen en geldt er een maximum aantal bezoekers voor binnenspeeltuin Zeeroversland. Indien je geen gebruik wilt maken van Zeeroversland, maar wel van de andere faciliteiten van het park kun je gebruik Zeeroversland aantal op 0 laten staan.

Je kunt het park een volledige dag bezoeken. Kies hieronder voor je tijdstip dat je gebruik wilt maken van Zeeroversland.


Coronamaatregelen

Naast de algemene voorwaarden gelden er tijdelijk extra corona maatregelen. Door je bezoek te reserveren, ga je akkoord met zowel de algemene voorwaarden als de extra corona maatregelen. Zeeroversland is het enige horecapunt dat geopend is. Hier kun je alleen eten en drinken afhalen.

Vrijkaartjes of terugkomkaartjes

Heb je een vrijkaartje, maak dan een reservering als lid en meldt je op het park bij de receptie op de dag en tijd dat je gereserveerd hebt. In het geval van een vrijkaartje krijg je een stempel en kun je zo bij de toegangspoort naar binnen op de gereserveerde datum en tijd.

Heb je een terugkomkaartje, koop dan een ticket als daggast op deze pagina én maak een reservering als lid op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Kom met het gekochte dagticket en het terugkomkaartje naar de receptie. Degene met het terugkomkaartje krijgt dan op vertoon van het dagticket van degene die met hem of haar meegaat een stempel om naar binnen te mogen.

Partnerparken voordeeltickets

Heb je een abonnement of lidmaatschap van een van onze partnerparken? Wil je gebruik maken van Zeeroversland? Reserveer dan als lid. Vul bij pasnummer de naam van het partnerpark in. Je betaalt je entreekaartjes aan de balie. Neem je pasje of kaart van jouw partnerpark mee naar ons park. Zonder pasje of kaart van jouw partnerpark heb je geen toegang tot BillyBird Park Hemelrijk.

Let op: Zorg ervoor dat je op de gekozen datum en tijd op het park bent en houd je entreeticket bij de hand totdat je daadwerkelijk binnen bent op het park. Hier kan meerdere keren naar gevraagd worden door onze medewerkers.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap