Vacature Online Marketeer (32-40 uur)

Word jij blij van Social Media, Advertising, SEO en Marketing Automation? Heb jij ervaring opgedaan tijdens je stage of eerste baan? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

Als hands-on Online Marketeer ben jij een aanpakker en verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van de campagnes van BillyBird. We zijn op zoek naar iemand met 1 jaar stage- of werkervaring aangezien wij grootse plannen hebben. Zo bedenk je campagnes voor BillyBird Park Hemelrijk, BillyBird Park Drakenrijk, BillyBird Openluchtzwembad Het Run en onze nieuwe parken/activiteiten. Je doel is om te zorgen voor meer bezoekers en leden van onze parken.

Termen als SEO, SEA, RLSA, CRO klinken voor jou als uitdagend. Daarnaast is het belangrijk dat je houdt van data-analyse. We baseren onze strategie namelijk graag op statistieken en niet alleen op gevoel. Jij bent de persoon die statistieken en creativiteit combineert.

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- & recreatiepark met een strandbad, binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 55.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. Onze ambitie is onder andere om het ledenaantal te vergroten, de parken uit te breiden en onze marketing afdeling verder te professionaliseren. Zoals je hoort hebben we plannen genoeg en daarom zijn wij per direct op zoek naar een commerciële Online Marketeer.

Je komt te werken in een jong & ambitieus team met allerlei professionals op hun eigen vakgebied. We hebben op het park de afdeling Receptie, Horeca, Attracties & Toezicht en Technische Dienst & Groenvoorziening. Jij komt te werken bij het BillyBird Servicekantoor in Volkel waar we achter de schermen zorgen voor de Financiële Administratie, Automatisering en Marketing.

Je wordt verantwoordelijk voor o.a. de volgende taken:

 • Bedenken en beheren Google Ads campagnes;
 • Bedenken en beheren Social campagnes (o.a. Facebook en Instagram);
 • Bedenken, opzetten en analyseren van Marketing Automation campagnes;
 • Meewerken aan de online strategie van BillyBird;
 • Conversie optimalisatie van onze funnels en website.

Wat neem je mee?

 • HBO-opleiding (Commerciële Economie, Marketing, ICT Media Design of vergelijkbaar);
 • Minimaal 1 jaar stage- werkervaring in de richting van online marketing;
 • Ervaring met Google Ads & Google Analytics;
 • Ervaring is een soortgelijke functie is een pré;
 • Ervaring met Adobe Photoshop is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse/Engelse taal;
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van de “BillyBird” familie. Je zult je snel welkom voelen binnen ons team. Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot ervaren online marketeer. Je mag meewerken aan al onze online marketing plannen en we staan open voor jouw ideeën. Natuurlijk krijg je een prima salaris, laptop, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om jouw kennis uit te breiden met cursussen/seminars of wat jij nodig hebt om verder te komen in jouw loopbaan.

Interesse?

Heb je belangstelling, stuur je CV en motivatie naar frank@billybird.nl en kom bij het leukste team in Volkel te werken! Wil je meer weten, neem gerust contact op met Frank van Woudenberg, Marketing Manager bij BillyBird via frank@billybird.nl.

Copy link
Powered by Social Snap