Alle entreeprijzen van Het Run op een rij

Bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run bieden we ieder jaar van de meivakantie tot en met eind augustus/begin september vermaak voor alle leeftijden. Kom gezellig samen met familie of vrienden naar ons openluchtzwembad. Koop je tickets online of aan de dagkassa, word lid van BillyBird en geniet van de vele lidmaatschapsvoordelen. Je kunt ons park ook bezoeken tijdens je kinderfeestje.

Koop je entreeticket voor een dag naar keuze

Een entreeticket voor een dag naar keuze kost op dit moment 6,95 euro en bied je toegang tot het zwembad. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Betaal eenvoudig en snel online.

Tickets bestellen

Word lid en bezoek het park vaker met voordeel

De prijs van een lidmaatschap is afhankelijk van het aantal personen. Verkrijgbaar vanaf 21 euro. Met een lidmaaschap dat je nu afsluit heb je onbeperkt toegang tot BillyBird Openluchtzwembad Het Run, BillyBird Park Hemelrijk en BillyBird Park Drakenrijk tot 1 oktober 2020. Een lidmaatschap is na twee bezoeken vaak al voordeliger.

Word lid

Profiteer van groepsvoordeel met een arrangement

Voor kinderfeestjes heeft BillyBird verschillende arrangementen inclusief toegang tot het zwembad. Al vanaf 10,95 euro per persoon. Bekijk snel de mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden voor groepen