Alle entreeprijzen van Het Run op een rij

Bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run bieden we ieder jaar van de meivakantie tot en met eind augustus/begin september vermaak voor alle leeftijden. Kom gezellig samen met familie of vrienden naar ons openluchtzwembad. Koop je tickets online, aan de dagkassa of word lid van BillyBird en geniet van de vele lidmaatschapsvoordelen. Je kunt ons park ook bezoeken tijdens je kinderfeestje of als groepsuitje. Dit is al mogelijk vanaf 4 euro per persoon.

Koop je entreeticket voor een dag naar keuze online met korting

Een entreeticket voor een dag naar keuze kost op dit moment aan de dagkassa 7,95 euro. Ontvang nu 1 euro korting als je je entreeticket online bestelt. Een online entreeticket kost 6,95 euro en is dus voordeliger dan het kopen van een ticket op het zwembad zelf. Het ticket biedt je toegang tot het zwembad. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Betaal eenvoudig en snel online.

Tickets bestellen met online korting

Word lid en bezoek het park vaker met voordeel

De prijs van een lidmaatschap is afhankelijk van het aantal personen. Verkrijgbaar vanaf 21 euro. Met een lidmaaschap dat je nu afsluit heb je onbeperkt toegang tot BillyBird Openluchtzwembad Het Run, BillyBird Park Hemelrijk en BillyBird Park Drakenrijk tot 1 mei 2022. Een lidmaatschap is na twee bezoeken vaak al voordeliger.

Word lid

Profiteer van groepsvoordeel met een arrangement

Voor kinderfeestjes en groepsuitjes heeft BillyBird verschillende arrangementen inclusief toegang tot het zwembad. Al vanaf 4 euro per persoon. Bekijk snel de mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden voor groepen

Copy link
Powered by Social Snap