Kinderfeestjes

Voor ieder kinderfeestje het perfecte arrangement

Let op: In verband met corona zijn kinderfeestjes vanaf 2 juni welkom met kinderen tot en met 12 jaar.

Wil jij een goedkoop kinderfeestje (in verband met corona zijn de prijzen tijdelijk verhoogd) geven in Brabant? Dat kan bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run in Drunen. Tijdens je kinderfeestje in Drunen doet ons personeel er alles aan om jou een leuke dag te bezorgen. We hebben de volgende arrangementen om van ieder kinderfeestje een spetterende fuif te maken.

Wil je voordelig je kinderfeestje vieren, dan is ons Billy Party-arrangement een ideale optie. Parktoegang, ranja en een ijsje; alles voor een topfeest is inbegrepen.

Weersomstandigheden.

In verband met de weersomstandigheden kan Openluchtzwembad Het Run het zwembad gesloten houden op de datum van jouw reservering. Je wordt hierover minimaal twee dagen voorafgaand aan het feestje op de hoogte gesteld. Het is dan wel mogelijk om je feestje te houden bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Voor meer informatie kijk op onze website.

Annuleren?

Je kunt tot 48 uur voor aanvang van je feestje nog gratis annuleren. Stuur hiervoor een mailtje naar infohetrun@billybird.nl.

Arrangementen

Zwem Party
€10,95

Leden, Begeleiders & Kinderen t/m 2 jaar €5,00,- p.p

Entreekaartje

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Softijsje
Frietje met snack
Reserveren