Kinderfeestje

Vier een voordelig kinderfeestje bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run

Wil jij een goedkoop kinderfeestje geven in Brabant? Dat kan bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run in Drunen. Tijdens je verjaardag in Drunen doet ons personeel er alles aan om jou een leuke dag te bezorgen. Alleen al daarom kies je voor je verjaardag bij BillyBird. We hebben de volgende arrangementen om van ieder kinderfeestje een spetterende fuif te maken.

Voor ieder kinderfeestje een geschikt arrangement

Wil je voordelig je kinderfeestje vieren, dan is de kidsparty een ideale optie. Hierbij zijn inbegrepen: de entree, ranja, koffie en of thee en een softijsje of waterijsje. Alles voor een topfeest is inbegrepen.

Een feestje met slechte weersomstandigheden.

Openluchtzwembad het Run is met haar openingstijden afhankelijk van het weer. Hierdoor kan het voorkomen dat wij in verband met de weersomstandigheden het zwembad gesloten houden op de datum van jouw reservering. Je wordt hierover minimaal twee dagen voorafgaand aan het feestje op de hoogte gesteld. Het is dan wel mogelijk om je feestje te houden bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Voor meer informatie kijk op onze website.

Annuleren?

Je kunt tot 48 uur voor aanvang van je feestje nog gratis annuleren. Stuur hiervoor een mailtje naar infohetrun@billybird.nl.

Arrangementen

Happy Together Party
€12,95

Leden, Begeleiders & Kinderen t/m 2 jaar €8,95,- p.p

Entreekaartje

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Softijsje
Frietje met

Snack naar keuze

BillyBird Bewaarbeker

Reserveren
Kids Party
€8,95

Leden, Begeleiders & Kinderen t/m 2 jaar €4,00,- p.p

Entreekaartje

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Softijsje of waterijsje
Reserveren
Copy link
Powered by Social Snap