Vind de horecagelegenheden bij Het Run!

Horecagelegenheden 

Het zwembad heeft verschillende horecagelegenheden. Hier kun je heerlijk vertoeven tijdens je pauze of voor een snelle hap. Het Run biedt maar liefst drie horecapunten waar je terecht kunt voor een hapje en een verkoelend drankje. Je kunt terecht bij het Smulhuis, de Broodjeshoek maar ook het Homerun. Loopt bij jou het water ook al in de mond? Heb je zin in een tussendoortje? Of zoek je naar lunchmogelijkheden bij het zwembad? Er is voor ieder wat wils, dus dat wordt zeker smullen! Zien we jou binnenkort bij Het Run? 

Benieuwd naar horecagelegenheden bij Hemelrijk en Drakenrijk?

Benieuwd naar de horeca van de andere parken? Neem dan een kijkje bij Hemelrijk of Drakenrijk! Wist je dat er bij Hemelrijk een heel nieuw horecapunt gebouwd is, genaamd Sjiek de Friet? Ook is er een nieuwe attractie gebouwd bij Hemelrijk door AmusementProf , de SaltoSwing.

Voordelen van een lidmaatschap

Wist je dat je met een lidmaatschap van Het Run, heel veel voordelen kan krijgen bij andere parken. Sterker nog, je krijgt onbeperkt toegang tot BillyBird Parken, zoals Hemelrijk, Drakenrijk en natuurlijk Het Run. Maar denk ook aan kortingen met betrekking tot evenementen en activiteiten of kinderfeestjes en familiefeesten. Benieuwd naar alle andere voordelen? Lees het hier
Copy link
Powered by Social Snap