Openluchtzwembad het Run

Kom met de hele familie een dagje spetteren en zwemmen bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run in Drunen, Brabant!

Maak een duik in het 50 meter lange wedstrijdbad of plons in het recreatiebad. Dit bad heeft een fantastische waterspeeltuin en een spectaculaire glijbaan. Voor de allerkleinsten hebben we een overzichtelijk peuterbad waar heerlijk gespeeld kan worden. Natuurlijk is er altijd toezicht van een bad¬meester. Je kunt ontspannen en op de ruime ligweide genieten van de zon. Trek gekregen na al dat gespetter? Er zijn maar liefst drie horecapunten waar je terecht kunt voor een hapje en een verkoelend drankje. Er is voor ieder wat wils. Dat wordt zeker smullen!

Openluchtzwembad Het Run wordt vanaf 1 mei 2019 geëxploiteerd door BillyBird. We zijn van mening dat openluchtzwembad Het Run naadloos bij onze visie op de samenleving past. De visie is namelijk:

Er is en blijft, altijd en overal, behoefte aan eenvoudig en tijdloos vermaak.

Een bedrijf heeft alleen bestaansrecht als het nuttig is voor de samenleving. Een park of zwembad is voor onze gasten een middel om hun onderlinge banden te verstevigen. Dit hebben we samengevat in onze slogan “Happy Together!”

Lid worden

Bij BillyBird streven we altijd naar een zo groot mogelijk voordeel voor onze leden. Leden zijn namelijk de basis voor het zwembad en dat willen we graag stimuleren en belonen. Daarom proberen we de lidmaatschappen voordelig aan te bieden met een automatische verlenging. Er zijn al lidmaatschappen vanaf € 21,- per persoon.

Tickets bestellen

Bestel alvast je tickets voor het Run met extra korting online!

Friendscard saldo checken en opwaarderen

Bij BillyBird kun je betalen bij de horeca met je friendscard. Door er saldo op te zetten, hoef je geen contact geld mee te nemen naar het zwembad. Controleer je saldo en waardeer je saldo gemakkelijk op online. Let op: Je moet je kaart eerst online registreren

Copy link
Powered by Social Snap