Openluchtzwembad het Run

Openluchtzwembad Het Run wordt vanaf 1 mei 2019 geëxploiteerd door BillyBird. We zijn van mening dat openluchtzwembad Het Run naadloos bij onze visie op de samenleving past. De visie is namelijk:

Er is en blijft, altijd en overal, behoefte aan eenvoudig en tijdloos vermaak.

Een bedrijf heeft alleen bestaansrecht als het nuttig is voor de samenleving. Een park of zwembad is voor onze gasten een middel om hun onderlinge banden te verstevigen. Dit hebben we samengevat in onze slogan “Happy Together!”

Derhalve hebben we bij de aanbesteding van gemeente Heusden voor openlucht zwembad Het Run ons best gedaan om ook een goede aanbieding te doen. Uiteindelijk hebben we de aanbesteding ook gewonnen. De komende vijf jaar zullen we het zwembad exploiteren.

Lid worden

Bij BillyBird streven we altijd naar een zo groot mogelijk voordeel voor onze leden. Leden zijn namelijk de basis voor het zwembad en dat willen we graag stimuleren en belonen. Daarom proberen we de lidmaatschappen voordelig aan te bieden met een automatische verlenging. Er zijn al lidmaatschappen vanaf € 21,- per persoon.

Tickets bestellen

Bestel alvast je tickets voor het Run met extra korting online!

Stanley, het team en het nieuwe seizoen

Ook in 2019 blijft Stanley van Damme in dienst bij Het Run als Parkmanager. Hij is, samen met het voor jouw vertrouwde team, bekend en bemind binnen het zwembad. Ook dit jaar zullen zij zorgen dat de zomer weer spetterend zal zijn! Verder blijft het karakteristieke van het zwembad zoveel mogelijk behouden. Er zullen in 2019 geen grote veranderingen worden doorgevoerd. Het horecaverkooppunt, het Smulhuis, buiten zal wel worden vervangen door een nieuwe zodat je optimaal kan genieten van heerlijke versnaperingen!