Pers informatie

Hier vind je als pers alle informatie. Wil je een redactioneel artikel over BillyBird of BillyBird Openluchtzwembad Het Run schrijven en heb je hiervoor meer informatie nodig, bijvoorbeeld over een van onze zwembaden? Voor het maken van een artikel of video over het zwembad, kun je contact opnemen met onze parkmanager Stanley van Damme. Bel +31 (0)6 24609737 of stuur voor alle niet-spoedeisende vragen een mail naar parkmanagerhetrun@billybird.nl.


Persberichten ontvangen

Ons marketing-en communicatieteam houdt je graag op de hoogte van allerlei nieuwtjes over Het Run en verstuurt daarom enkele nieuwsbrieven per jaar. Denk aan nieuws over lidmaatschapsacties of activiteiten, die plaatsvinden op het zwembad.

Wil je ook berichten ontvangen over BillyBird Openluchtzwembad Het Run? Stuur dan een mail naar onze marketing- en communicatiemedewerker Wilke Arts (marketing@billybird.nl) en vergeet hierin niet je naam en e-mailadres te vermelden. Je wordt dan opgenomen in ons mediabestand. Zo mis je geen enkel nieuwsbericht! Als je na een tijdje toch niet meer op de hoogte wilt blijven van ons zwembad, dan kun je je gewoon weer afmelden via de afmeldbutton in de mailtjes.


Vloggen

Regelmatig ontvangen wij een mailtje van vloggers met de vraag of ze mogen vloggen op ons zwembad. Natuurlijk vinden wij dit hartstikke leuk, maar wij willen het wel van te voren weten. Daarom vragen we iedereen, die een vlog wil maken over ons zwembad om dit vooraf te melden via een e-mail aan ons marketing- en communicatie team. Wij vinden het leuk dat je bij ons komt vloggen, mits je je eerst meldt per mail of bij onze receptie. Laat ons weten wie je bent, wat je wilt doen en met hoeveel personen je naar het park wilt komen. Kom je alleen of met het hele gezin? Allemaal informatie, die voor ons relevant is om te kunnen bepalen of wij in kunnen gaan op je verzoek.

Ook als je over een specifiek zwembad wilt vloggen, horen wij dit graag van te voren. Dan kunnen we je alle benodigde informatie van te voren geven en kan er daarna snel een datum geprikt worden. Heb je er al zin in? Wij zorgen ervoor dat je altijd een aanspreekpunt op het zwembad hebt, zodat jij een super toffe vlog kunt maken, wel zo gemakkelijk!


Over BillyBird

Een 50-meter wedstrijdbad én een recreatiebad met speeltoestel. Je vindt het allemaal bij ons openluchtzwembad. Wist je dat wij het bestaansrecht van onze parken en het zwembad gelegen zien in het bieden van een plek om de onderlinge banden te versterken door samen een leuke tijd te beleven. Alle speeltoestellen en attracties worden ontworpen, speciaal voor ouders en kinderen om samen op te spelen. Het ruime en overzichtelijke zwembad trekt jaarlijks 30.000 bezoekers uit binnen- en buitenland en en heeft ongeveer 3.000 leden. Heb jij ons zwembad al een keer bezocht?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig geworden en wil je meer lezen over BillyBird als organisatie? Op onderstaande pagina’s vind je meer achtergrondinformatie over onze recreatieketen BillyBird.

Over BillyBird
De missie en visie van BillyBird
Geschiedenis van BillyBird


Het laatste nieuws

Op dit moment zijn er geen persberichten beschikbaar.


Persfoto’s

De afbeeldingen in onze beeldbank zijn van hoge kwaliteit en mogen alleen gebruikt worden onder vermelding van BillyBird Openluchtzwembad Het Run.

Openluchtzwembad

Copy link
Powered by Social Snap