Reserveren met partnerpark korting

In verband met het coronavirus is het alleen mogelijk om online tickets te bestellen en geldt er een maximum aantal bezoekers op het park. Onze capaciteit wordt bepaald door de weersvoorspellingen en onze ervaringen. Zo kunnen wij de bezoekersstroom reguleren en zorg dragen voor een veilige situatie op het park. Reserveer je bezoek als daggast met partnerparken korting van te voren en selecteer een datum en tijd naar keuze. Lukt dit niet, dan betekent dit dat wij op dat moment het maximale aantal bezoekers voor de geselecteerde dag of het tijdslot bereikt hebben en vragen we je om het op een later moment nog eens te proberen. Het kan zijn dat er op een later moment toch nog nieuwe tickets beschikbaar komen voor jouw gewenste datum en tijd.

Het is niet mogelijk om verder dan drie dagen vooruit te reserveren.

Coronamaatregelen

Naast de algemene voorwaarden gelden er tijdelijk extra corona maatregelen. Door je bezoek te reserveren, ga je akkoord met zowel de algemene voorwaarden als de extra corona maatregelen.

Partnerparken voordeeltickets

Heb je een abonnement of lidmaatschap van een van onze partnerparken? Reserveer dan via onderstaand formulier. Neem je pasje of kaart van jouw partnerpark mee naar ons park samen met de reservering. Zonder reservering en pasje of kaart van jouw partnerpark heb je geen toegang tot BillyBird Openluchtzwembad Het Run.

Let op: Zorg ervoor dat je op de gekozen datum en tijd op het park bent en houd je entreeticket bij de hand totdat je daadwerkelijk binnen bent op het park. Hier kan meerdere keren naar gevraagd worden door onze medewerkers.

Reservering partnerparken korting Het Run (maximaal 3 dagen vooruit)

Copy link
Powered by Social Snap