Kinderfeestje vieren? Kom naar BillyBird!

Een kinderfeestje vier je bij BillyBird Park Hemelrijk

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil je het kinderfeestje op een unieke locatie vieren? Kom dan naar BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant! Door onze arrangementen zorgen wij ervoor dat jouw zoon of dochter een onvergetelijk kinderfeestje heeft. Het enige wat je als ouder hoeft te doen, is reserveren. Ben je benieuwd geworden naar onze arrangementen? Kijk dan op deze pagina.


Attracties voor jong en oud

Op het park is voor alle leeftijden genoeg te beleven bij ieder weertype. Bij droog of zonnig weer, kunnen de kinderen onze buitenspeeltuinen ontdekken. Regent het of is het koud buiten, dan kunnen de kinderen lekker binnen spelen in binnenspeeltuin Zeeroversland of de Ballenfabriek. Zo kan het feestje nooit in het water vallen.


Bepaal zelf wanneer en hoe je het kinderfeestje wilt organiseren

Bij BillyBird Park Hemelrijk is er de mogelijkheid van om maandag tot en met zaterdag een kinderfeestje te organiseren. Onze arrangementen zijn geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. Als je het van te voren doorgeeft, kunnen wij rekening houden met eventuele allergieën of dieetwensen.


Ledenkorting

Is er iemand op het feestje lid van BillyBird? Dan krijg je voor hem of haar €5,95 korting op elk arrangement! Denk er wel aan om het pasje mee te nemen naar het park op de dag van het kinderfeestje.


Handig om te weten

– Wij vragen iedereen om van te voren te reserveren. Op deze manier kunnen wij alles voorbereiden om ervoor te zorgen dat het kinderfeestje een groot succes wordt.
– Aan de kassa reken je af voor het aantal personen dat erbij is. Is er onverwacht iemand ziek, geen probleem. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening.
– Een feestje kan altijd, maar niet tijdens de schoolvakanties gevierd worden.

Copy link
Powered by Social Snap