Het speelparadijs van Brabant

Een kinderspeelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar, dat is buitenspeeltuin Kinderland bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant. Speelparadijs Kinderland is een van de vele attracties van BillyBird Park Hemelrijk. Dit is een volledig afgeschermd buiten speelgebied met maar één in- en uitgang. Hierdoor heb jij altijd toezicht op je spelende kinderen. Zo kun jij heerlijk ontspannen en de kinderen genieten van de leukste attracties!

speelparadijs-kinderland

Speelparadijs Kinderland zorgt voor optimaal speelplezier

Kinderland staat vol met de leukste attracties en speeltoestellen. Zo kunnen de kinderen lekker springen op airtrampolines en luchtkussens of in attracties gaan zoals de botsauto’s en een zweef- en draaimolen. Maar dat is zeker niet het enige. In dit gebied vind je ook de Kinderkermis, de Helihaven, het Speelcircus en de Verkeersspeeltuin. Gegarandeerd veel speelplezier voor de kinderen en jij houdt gemakkelijk een oogje in het zeil.

Laat de kinderen heerlijk spelen

Ben je wel toe aan een leuk uitje met jouw kinderen? Bezoek dan Kinderland en koop je kaartjes eenvoudig online. Natuurlijk zijn er nog veel meer attracties in ons gezellige recreatiepark. Waar wacht je nog op en ontdek samen met je kind de vele mogelijkheden van ons park. Ook aan jou als ouder is gedacht. Er staan over het hele park voldoende picknicktafels, zodat je heerlijk kunt toe kijken hoe de kinderen zich vermaken. Het is bij ons op het park toegestaan om eigen eten en drinken te nuttigen. Ideaal voor een betaalbaar dagje uit. Als je nog vragen hebt, beantwoorden wij die graag via 0413 277000. Wij hopen jou en jouw kinderen snel te mogen begroeten!

Ook interessant

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig of ben je nog op zoek naar een groepsuitje voor de sportvereniging of scouting van jouw kinderen? Ook dan kun je terecht bij BillyBird Park Hemelrijk.

Kinderfeestjes Brabant | Groepsuitjes Brabant

BillyBird Park Hemelrijk is elke dag van het jaar geopend.

Copy link
Powered by Social Snap