Kinderuitje bij BillyBird Park Hemelrijk


Kinderuitje met het hele gezin

Ben jij opzoek naar een leuke locatie voor een kinderuitje met het hele gezin? Dan is BillyBird Park Hemelrijk de oplossing! Met verschillende speeltuinen en attracties is er genoeg te doen voor een gezellig dagje uit. Bij goed, zonnig weer kun je een duik nemen in ons strandbad. Aan de rand van het strandbad is ook een deel voor de allerkleinsten met een leuke glijbaan. Wil je als ouder lekker relaxen terwijl de kinderen aan het spelen zijn? Huur dan een bedje bij onze BeachBar. Een strandbedje huren kost 5,- per dag. Terwijl jij aan het ontspannen bent, kunnen de kinderen uitrazen bij onze attracties en speeltuinen. Benieuwd naar de kwaliteit van het zwemwater? Neem dan een kijkje op www.zwemwater.nl.
Zit het weer een beetje tegen? Kom dan spelen in onze binnenspeeltuin Zeeroversland. Met de grote familieglijbaan, de kleuterkade en de piratenkooi is er voor iedereen iets te beleven. De piratenkooi is toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar. De kleuterkade is toegankelijk voor kinderen tot 6 jaar. Het gehele jaar is er wat te doen voor jong en oud! Kom gezellig langs met het hele gezin voor een onvergetelijk dagje uit.


Uitje met de kids naar Limburg

BillyBird heeft ook een park in Beesel, Limburg; BillyBird Park Drakenrijk. BillyBird Park Drakenrijk beschikt over een strandbad en een buitenspeeltuin. Maak samen met de kinderen een ritje door het bos van BillyBird Park Drakenrijk in de Ballonvaart of laat de kinderen uitrazen op het Mega Springkussen.


Attracties

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze attracties? Neem dan een kijkje op deze pagina. Wil je tickets reserveren? Dat kan via onze ticketpagina.


Ook interessant

Kinderuitje Limburg | Kinderuitje Brabant

Copy link
Powered by Social Snap