LED verlichting op het park

Omdat BillyBird Park Hemelrijk aan het verduurzamen is, dient de verlichting natuurlijk ook vervangen te worden door LED verlichting. Op welke plekken dit gebeurd, lees je op deze pagina.

Zeeroverland & LED verlichting

In onze binnenspeeltuin Zeeroversland is de meeste verlichting vervangen door LED verlichting. De verlichting is vervangen naar aanleiding van Green Key. Dit is een certificaat wat bedrijven kunnen halen voor de duurzaamheid. BillyBird Park Hemelrijk is hier mee bezig.

Verduurzaming

Natuurlijk zijn er meerdere stappen ondernomen op Hemelrijk om een duurzaam park te worden. Zo stappen we langzaamaan af van het single use plastic, wekken we 95% van onze stroom zelf op en verspreiden we duurzame koffie over het gehele park.

Ook interessant

Op het park staan meerdere duurzame attracties. Maak bijvoorbeeld een ritje in onze draaimolen in de Kinderkermis. Deze attractie moet vooruit geduwd worden door middel van je eigen kracht. Op deze manier is er geen stroom nodig, en wordt het een duurzame attractie! Dit geldt ook voor de zweefmolen, kop en schotel en de verkeersspeeltuin, achter in Kinderland.

Copy link
Powered by Social Snap