Melany’s Kidsfun: De perfecte aanvulling op jouw kinderfeestje

27 January 2016

BillyBird Park Hemelrijk heeft veel jonge medewerkers die er voor zorgen dat jullie dagje uit en kinderfeestje perfect is! Een van deze medewerkers is Melany Verstraaten. Vandaag zetten wij Melany in het zonnetje en vroegen haar om te vertellen over haar eigen activiteitenprogramma: Melany’s Kidsfun!

Wie is Melany?

Melany is 20 jaar oud komt uit Oss en is inmiddels alweer 4 jaar werkzaam in het bedrijf. Melany begon hier op 16 jarige leeftijd als stagiaire bij de receptie. Inmiddels heeft ze haar eigen activiteiten op het park onder de naam ‘Melany’s Kidsfun’. Iedere woensdag- en vrijdagmiddag verzorgd zij leuke en creatieve activiteiten waar elk kinderfeestje aan kan deelnemen!

Melany Kidsfun

Melany vertel eens, hoe ben jij bij BillyBird Park Hemelrijk terecht gekomen?

“Vroeger ben ik wel eens bij BillyBird geweest, toen ik voor mijn opleiding stage moest gaan lopen ben ik bij BillyBird Park Hemelrijk terecht gekomen. Ik heb recreatie gestudeerd en ben toen aangenomen als stagiaire voor de receptie. Ik werkte hier veel met gasten en was daarnaast veel met de computer bezig. Nu mag ik mezelf eindelijk van mijn creatieve kant laten zien, dat vind ik nog veel leuker!”

Kun je ons wat meer vertellen over Melany’s Kidsfun?

Op iedere woensdag- en vrijdag middag organiseer ik leuke activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen. Ik ben hier nu al een paar maanden mee bezig en ik vind het ontzettend leuk om te doen. Zo heb ik al heel veel leuke dingen mogen knutselen en bedenken met de kinderen. Van schminken, fotolijstjes versieren, krokodillen maken van wasknijpers, cupcakes maken tot het versieren van petten. Ik vind het allemaal leuk en ik geniet ervan als de kinderen ook met plezier meedoen! De kinderen zijn gelukkig altijd razend enthousiast en daar haal ik ook weer energie uit. Zolang ik maar lekker creatief met de kinderen van een kinderfeestje bezig mag zijn!

kinderfeestje melany kidsfun

Hoe is Melany’s Kidsfun ontstaan?

“Naast mijn baan hier organiseerde ik zelf ook kinderfeestjes. Via Facebook maakte ik dat bekend en zo werd dat steeds bekender. Ik organiseerde niet het volledige kinderfeestje maar ik ging als bepaalde mascotte naar een feestje toe. Zo ben ik al een aantal karakters geweest. Kinderen vinden het geweldig om hun favoriete ‘knuffeldier’ te ontmoeten en ik vind het super om deze kinderen dan zo blij te maken. Kinderen entertainen en creatief bezig zijn vind ik heerlijk. Ik heb dit idee voorgelegd aan parkmanager Gerrie Derks. Zij was meteen enthousiast en gaf mij de vrijheid om ideeën te verzinnen en op papier te zetten. Nu ben ik inmiddels al een paar maanden verder en heb ik al veel ideeën mogen uitvoeren. Ik vind het geweldig om dit te mogen doen met de kinderen.”

Kinderfeestje Cupcakes

Hoe ziet jouw toekomst bij BillyBird Park Hemelrijk eruit?

Ik hoop dat ik dit mag blijven doen, ik vind het super leuk om creatief aan de slag te kunnen. En verder zou ik het daarom leuk vinden als ik een eigen plekje in bijvoorbeeld de binnenspeeltuin krijg zodat ik het concept nog verder kan uitbouwen! Ik heb er alle vertrouwen in dat Melany’s Kidsfun de perfecte aanvulling is op een kinderfeestje.

Melany’s Kidsfun is een Gratis toevoeging op elk kinderfeestje en ze is er elke woensdag- en vrijdagmiddag!

Benieuwd wat er de komende weken op de planning staat met Melany of wil je direct een kinderfeestje reserveren?

Button kinderfeestje

Album