BillyBird Happy Together

Het is mei 1986. Zwemplas Hemelrijk wordt officieel geopend. In de jaren die volgen, groeit de toenmalige zwemplas uit tot een volwaardig BillyBird Park, met diverse binnen- en buiten speeltuinen en een aantal grote attracties. Ton en Gerrie Derks bouwen samen verder aan een natuurlijke plek, waar iedereen samen met zijn of haar vrienden en familie, bij ieder weertype, plezier kan hebben.

Tegenwoordig is BillyBird een recreatieketen met drie locaties: BillyBird Park Hemelrijk in Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk in Beesel (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run in Drunen (Brabant). Maar zoals ieder succesvol bedrijf is ook BillyBird ooit klein begonnen. Van zwemplas naar recreatieketen. Elke stap is doordacht en met veel liefde voor het vak genomen.

Happy Together

Recreatieketen BillyBird beperkt zich niet tot speeltuin en bouwt ook grotere attracties. Bij alle locaties van BillyBird komen natuur en recreatie samen. BillyBird is de plek waar je samen komt met vrienden en familie om samen een mooie tijd te beleven. Het is de plek waar je herinneringen maakt, terwijl je een kinderfeestje, familiedag, groepsuitje en of schoolreisje organiseert. Je gaat naar BillyBird voor een leuk dagje uit en voelt je er thuis. Bij BillyBird is iedereen Happy Together!

geschiedenis-billybird

Over het ontstaan van BillyBird: van zwemplas voor de buurt tot recreatieketen voor iedereen.

 

Lees meer over het ontstaan

 

werken-bij-billybird

BillyBird zoekt regelmatig nieuwe collega’s en biedt ook verschillende stageplekken aan. Kom bij de familie.

 

Ga naar de werken bij website

 

 

Copy link
Powered by Social Snap