Contact

Wist je dat je de meeste antwoorden op deze pagina kunt vinden? Natuurlijk kun je ons anders altijd contacten en helpen we je graag verder.

Veelgestelde vragen

Ja, het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen met uitzondering van de dag van het Heerlijk Hemelrijk Festival. Het is echter niet toegestaan om deze te nuttigen in onze horecagelegenheden of op de daar bijbehorende terrassen. Op het boventerras in Zeeroversland is het wel toegestaan om je eigen eten en drinken te nuttigen. Ook is het niet toegestaan om eigen bbq producten mee te nemen.

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op ons park. Met uitzondering van hulphonden.

Ja, alle attracties zijn onder begeleiding van een volwassen persoon bereikbaar voor mindervaliden/invaliden. Sommige paden zijn helaas onverhard en dat kan voor enig ongemak zorgen. Verder beschikt het park wel over invalidentoiletten en brede doorgangen. Twijfel je of het geschikt is, of heb je een specifieke vraag? Neem dan even contact met ons op via: 0413-277000

Ja, bij de receptie, in onze binnenspeeltuin (Zeeroversland) en op het startplatform van het AquaFunPark zijn EHBO-ruimtes aanwezig.

Ja, op loopafstand van het park bevindt zich een bushalte (halte Molen, Hermes lijn 322 óf Zeelandsedijk, Arriva lijn 91).

Je mag eenmalig zonder pasje het park betreden, wij kunnen je naam opzoeken in ons systeem. Mocht je een nieuw pasje nodig hebben, kost dit eenmalig € 2,50.

Nee, uitprinten is niet nodig. Wij kunnen je ticket ook scannen vanaf je tablet of mobiel.

Met een vrijkaartje kun je je melden bij de receptie.

Heb je een terugkomkaartje? Koop dan een ticket online of aan de dagkassa en kom samen met een betalende bezoeker naar ons park.

Lid van een partnerpark? Op vertoon van je lidmaatschapspas kan je bij de receptie een dagticket met partnerparkenkorting halen.

Snel geregeld in Mijn BillyBird

Binnenkort beschikbaar voor de leden van BillyBird Park Drakenrijk.

Adres & Route BillyBird Park Drakenrijk

Navigeer naar:
Drakenrijkstraat 3
5953 TR Reuver

Gratis parkeren

Liever direct contact met een medewerker?

Je kiest zelf hoe je contact met ons opneemt. Wij helpen je graag verder.

Binnen 2 uur antwoord op je bericht.

Binnen 1 minuut iemand aan de lijn.

We antwoorden binnen 1 werkdag.

Word lid van BillyBird