Diensten

We zijn nu aan het voorbereiden om het marketing platform van BillyBird aan andere bedrijven ter beschikking te stellen. Andere bedrijven krijgen dan o.a. een eigen bedrijfspagina in de BillyBird Friends App. Ook kunnen consumenten er dan voor kiezen van welke bedrijven zij wel of geen nieuws ontvangen. Dat nieuws kunnen de bedrijven dan via hun eigen account met de leden delen. Wij hebben er dan dus geen werk meer mee.
Natuurlijk wil niet ieder bedrijf de moeite doen om zelf het nieuws in het systeem te zetten. Dat kunnen wij nu nog voor hen doen. Op termijn kunnen bijv. centrummanagers of reclamebureaus dat voor hen doen. BillyBird wordt dan de regionale concurrent van Facebook.

Tot het moment dat bedrijven zelf hun nieuws in de app met de leden kunnen communiceren, doen wij dit gratis voor hen. Waar we naar toe werken, is dat centrummanagers nieuws kunnen delen met de klanten van alle bij hen aangesloten winkels. Dit maken we mogelijk zodra we dit zover hebben geautomatiseerd, dat we er zelf geen werk aan hebben. Bovendien moeten consumenten het nieuws van de centrummanager uit kunnen zetten.
Als winkeliers of restaurants onze leden nu al met hun verjaardag iets leuks wil geven, bijv. een digitale tegoedbon, dan kunnen wij dat gratis op het juiste moment onze leden laten weten.