Meer zichtbaarheid onder de juiste doelgroep?

Bereik direct 90.000 gezinnen met jonge kinderen

450.000+

Bezoekers per jaar

31.800+

Gezinnen met jonge kinderen

343.000+

Websitebezoekers per jaar

65

Leuke voordelen en extra's

Nieuwe loyale klanten werven?

Jij richt je als ondernemer op gezinnen met jonge kinderen. Jij bent overtuigd van je product of dienst, maar het wordt niet genoeg gezien en je bereikt niet de juiste doelgroep om meer klanten te trekken. De volgers op sociale media, nieuwsbrief lezers en website bezoekers zijn voornamelijk klanten die al een aankoop hebben gedaan, maar het bereiken van nieuwe klanten in de juiste doelgroep is lastig.

Wij zijn BillyBird, al meer dan 30 jaar zorgen wij ervoor dat mensen samen plezier kunnen maken. Op onze recreatieparken met speeltoestellen en attracties ontvangen we jaarlijks meer dan 450.000 bezoekers, welke veelal bestaan uit gezinnen met jonge kinderen. Wij weten als geen ander hoe we deze doelgroep kunnen bereiken en een passend aanbod kunnen bieden, waardoor 74% van onze bezoekers een BillyBird lidmaatschap heeft afgesloten.

Deze leden kun jij ook gemakkelijk bereiken via ons ledenvoordelenplatform!

Via het BillyBird ledenvoordelenplatform, de BillyBird social media kanalen, onze nieuwsbrieven en in de parken geven wij bedrijven de mogelijkheid om de gewenste doelgroep te bereiken zonder veel inspanning. 

Wat levert het jou op?

Meer zichtbaarheid

Jaarlijks komen er meer dan 343.000 bezoekers op het ledenvoordelenplatform van BillyBird en in totaal 1.000.000 bezoekers op de website. Wil jij een gerichte actie uitzetten onder gezinnen met jonge kinderen en je budget aan de juiste doelgroep besteden? Word BillyBird Friend!

Vergroot je online bereik

Naast dat alle partnerbedrijven zichtbaar zijn op het ledenvoordelenplatform zorgt BillyBird voor meer online bereik door partners en acties te delen op alle social media kanalen. In totaal heeft BillyBird meer dan 70.000 online volgers.

Direct in de juiste mailbox

BillyBird houdt leden ook wekelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en acties via email campagnes. Nieuwe partners worden altijd vermeld in wekelijkse mailings en verrassende acties krijgen extra aandacht. De email campagne versturen we naar meer dan 87.000 contacten. 

Prijzen en mogelijkheden

Basis

Ga voor de zichtbaarheid op ons platform zonder extra promotie voor slechts €20,- per maand.

Basis

Ga voor de zichtbaarheid op ons platform zonder extra promotie voor slechts €20,- per maand.

Brons

inclusief 'Basis'
499,- Per jaar
 • 4x In de nieuwsbrief
 • 4x Redactioneel bericht

Zilver

inclusief alles van 'Brons'
899,- Per jaar
 • Hoofdonderwerp in mailing
 • 2x Exclusieve Social post
 • 4x In de nieuwsbrief
 • 4x Redactioneel bericht
Favoriet

Goud

Inclusief alles van 'Zilver'& 'Brons'
1499,- Per jaar
 • Logo in BillyBird parkfolders
 • Promotie in BillyBird parken
 • Hoofdonderwerp in mailing
 • 2x Exclusieve Social post
 • 4x In de nieuwsbrief
 • 4x Redactioneel bericht

Het versterken van banden tussen mensen

Al meer dan 30 jaar zorgt BillyBird ervoor dat mensen samen plezier kunnen hebben. Attracties en speeltoestellen worden zo ontworpen dat je zelfs als toeschouwer wordt ondergedompeld in een wereld van plezier. Daarnaast blijft BillyBird betaalbaar voor iedereen.  Dit doet BillyBird door lidmaatschappen aan te bieden tegen voordelige prijzen, maar ook door het bieden van leuke voordelen aan leden voor, tijdens en na hun bezoek aan BillyBird bij (lokale) aanbieders met producten of diensten voor onze doelgroep.

Ton Derks (oprichter van BillyBird) gelooft erin dat bedrijven en consumenten vriendschappelijk met elkaar om willen gaan. Met BillyBird Friends krijgen de leden van BillyBird leuke extra’s terwijl wij bedrijven onder de aandacht brengen bij onze leden.

Deze partners geven onze leden al leuke voordelen!

Gebruik maken van het BillyBird bereik?

Naam(Vereist)

Of plan een afspraak in. Wij denken graag met je mee!