Werken bij

Wil jij ook werken bij een organisatie die uit gaat van idealen? Wil je toch bedrijfsmatig werken? Heb jij de ambitie om vanuit een lokale basis de concurrentieslag met Facebook aan te gaan? Heb jij de vaardigheid en de passie om aan zo’n connectie netwerk te bouwen?  
Ervaring met het bouwen van een platform en netwerken wordt op prijs gesteld. (Minimaal) HBO werk- en denkniveau wordt op prijs gesteld.

Vacature Full-stack Developer

Als ontwikkelaar bij BillyBird ben je verantwoordelijk voor de opzet en doorontwikkeling van nieuwe systemen/koppelingen met als middelpunt onze nieuwe Progressive WebApp (PWA). Met dit concept staan we aan de vooravond van een compleet nieuw platform met als potentieel honderdduizenden gebruikers. Jij wordt dé developer van dit marketing platform.

We werken volgens een ‘Agile methodiek’ (Scrum). Jouw kennis en ervaring maken je tot een waardevolle professional voor jouw (marketing)collega’s, onze product owner en externe development partijen. In onze open cultuur draait alles om samenwerking. Samen gaan we onze systemen doorontwikkelen met onwijs veel (marketing) ideeën in de backlog.

Je werkt in diverse frameworks en houdt de documentatie over projecten en werkzaamheden bij in verschillende tools.

Je werkt professioneel, gestructureerd en procesgericht en bent flexibel als het aankomt op verandering en optimalisatie van methodieken en procedures. Je verdiept je als allrounder graag in de wensen en behoeften van de product owner, onze eindgebruikers en denkt mee over nieuwe functies en adviseert daar waar nodig. Geduldig, accuraat en betrouwbaar.

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 60.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. Onze ambitie is onder andere om het ledenaantal te vergroten, de parken uit te breiden en onze park app uit te breiden van parkapp naar een app die voor iedereen toegankelijk is. Daar hebben we jou als developer voor nodig. Zowel voor het technisch meedenken als het uitvoeren.

Je komt te werken in een jong & ambitieus team met allerlei professionals op hun eigen vakgebied. We hebben op het park de afdeling Receptie, Horeca, Attracties & Toezicht en Technische Dienst & Groenvoorziening. Jij komt te werken bij het BillyBird Servicekantoor in Volkel waar we achter de schermen zorgen voor de Financiële Administratie, Automatisering en Marketing. Je zult ook samenwerken met onze externe partijen.

Verantwoordelijkheden

  • Het (door)ontwikkelen van onze op dit moment Progessive Web App (PWA);
  • Meedenken en adviseren van de product owner en andere stakeholder

Wat neem je mee?

  • Interesse in Social Media en begrip van de werking van digitale sociale netwerken
  • Minimaal 5 jaar ervaring met HTML5, CSS, JS en PHP
  • Ervaring met PWA ontwikkeling
  • Je hebt een aantal jaar gewerkt bij een webbureau of bedrijf
  • Code quality vind je super belangrijk
  • Afgeronde HBO-opleiding Software Engineering, Informatica, Mediadesign of vergelijkbaar is een must
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een Scrum team
  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur.

Wat bieden wij jou

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van de “BillyBird” familie. Je zult je snel welkom voelen binnen ons team. Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot dé developer en specialist van BillyBird. Je mag meewerken aan onze app en we staan open voor jouw ideeën. Natuurlijk krijg je een prima salaris, laptop, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om jouw kennis uit te breiden met cursussen/seminars of wat jij nodig hebt om verder te komen in jouw loopbaan.

Interesse?

Heb je belangstelling stuur je CV en/of motivatie naar frank@billybird.nl en kom bij het leukste team in Volkel te werken! Wil je meer weten, neem gerust contact op met Frank van Woudenberg, Marketing Manager.