Word Freemium lid

Bij BillyBird doen wij er in onze recreatieparken alles voor om onze gasten “Happy together!” te laten zijn. Wij geloven erin dat ook andere bedrijven en hun klanten of gasten beiden goed met elkaar om willen gaan. 

Geloof jij er ook in dat loyale klanten voordeel moeten krijgen ten opzichte van eenmalige klanten? Wil jij dat de winkels, restaurants, etc. waar jij naar toe gaat, afhankelijk worden van bedrijven als Facebook? Zou het niet fijner zijn als het geld dat ze aan advertenties besteden, uitgeven om jou als klant beter te helpen of bijv. om korting te geven?
BillyBird Friends biedt consumenten wat Facebook je niet wil bieden: je bepaalt (als onze software ietsje verder is) zelf welke bedrijven jouw Friend mogen zijn en welke dus met je mogen communiceren. Zoals het bij Facebook werkt, kun je bedrijven volgen/liken. Van het nieuws dat die bedrijven op Facebook zetten, krijg jij echter slechts 10% te zien. En Facebook bepaalt wat jij te zien krijgt. Als de ondernemer niet adverteert, krijg jij dat bedrijf bijna zeker niet te zien. Wij geloven er echter in, dat jij de macht moet hebben. Jij moet zelf kunnen bepalen wat je te zien krijgt en wat niet. Verder geloven we erin, dat het ook in jouw voordeel moet zijn om met een bedrijf een duurzame relatie te hebben. Met BillyBird Friends bouwen wij lokaal een maatschappelijk verantwoord alternatief voor Facebook; een respectvolle en sociale samenleving. En als jij wensen of suggesties hebt, laat ons die dan weten. We doen ons best, maar het gaat stapje voor stapje. 

Wil jij ook korting bij winkels, restaurants, etc. ontvangen en ben je nog geen lid bij BillyBird? Dat kan. Je kunt je gratis aanmelden als een freemium lid en de voordeelapp downloaden. Op vertoon van je virtuele pasje, in je app, krijg jij ook voordeel. Waarom hebben we dit voor jou geregeld? Omdat het voor de winkelier of de restauranteigenaar natuurlijk niet uit maakt of jij klant bent bij BillyBird. Deze ondernemer wil gewoon graag gratis met jou kunnen communiceren. In plaats van dat hij voor een advertentie betaalt, geeft hij jou wat korting. En waarom doet BillyBird dit? Wij hebben natuurlijk graag tevreden partnerbedrijven en we hebben ook graag dat jij op het idee komt om ook een keer naar een locatie van BillyBird te komen.