Word Partnerbedrijf

Bij BillyBird doen wij er in onze recreatieparken alles voor om onze gasten “Happy together!” te laten zijn. Wij geloven erin dat ook andere bedrijven en hun klanten of gasten beiden goed met elkaar om willen gaan. 

Geloof jij er ook in dat het beter is om samen te werken, dan om steeds afhankelijker te worden van Facebook? Vind jij ook dat de macht bij de consument moet liggen en dat deze zelf bepaalt van welk bedrijf hij informatie krijgt? Geef jij jouw klanten ook liever voordeel, dan dat je je geld weggooit aan Facebook advertenties? 

BillyBird Friends biedt bedrijven wat Facebook je niet wil bieden: een blijvende connectie met je gasten of klanten. Waarom wil Facebook je dat niet bieden? Facebook is als een café waarin mensen gezellig zitten te kletsen. Dan wil je ook geen vertegenwoordigers bij je aan tafel. De kastelein zal zijn gasten daartegen beschermen. BillyBird Friends biedt echter mensen de mogelijkheid ervoor te kiezen om een connectie met bedrijven aan te gaan. Dan krijgt men alle aanbiedingen, al het nieuws, etc. En als een bedrijf het te gortig maakt, zet men het bedrijf toch gewoon uit. Tot die tijd kun je al je Friends altijd benaderen; dus zonder edgerank. De edgerank is het algoritme van Facebook dat ervoor zorgt, dat je telkens maar een heel klein deel van je volgers bereikt; tot je gaat adverteren…

Als je korting wilt verlenen aan onze leden, kun je nu al gratis partnerbedrijf worden. Leden krijgen dan bij jullie bedrijf op vertoon van een (digitaal of fysiek) pasje korting. Wij maken dan gratis reclame voor jouw bedrijf. Natuurlijk moet je ons zelf wel wat foto’s en teksten aanleveren. Je bepaalt zelf hoeveel procent korting je nu geeft. We stellen het op prijs als je onze betalende leden wat meer korting wilt geven dan de freemium leden.
Op den duur gaan we niet alleen met een vaste korting werken, maar verzinnen we ook andere acties (zoals aanbiedingen voor jouw Friends).